Fălticeni: La întoarcerea acasă, o femeie a găsit pe trotuar un echipaj de ambulanță care i-a resuscitat fără succes soțul


Intră acum și în grupul de

O femeie din Fălticeni a văzut că pe trotuarul din apropierea casei era resuscitată o persoană și când s-a apropiat și-a dat seama că e vorba de soțul ei.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată, marți la prânz, prin 112 de către un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că un bărbat se află în stop cardio-respirator pe stradă.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză este un bărbat de 80 ani, ce locuia împreună cu soția sa în Fălticeni.

În jurul orei 11.50, femeia s-a întors la domiciliu, iar pe trotuarul de vizavi, în apropierea locuinței sale, a văzut un echipaj de ambulanță ce resuscita o persoană. Apropiindu-se a observat că acesta este soțul său, iar la scurt timp echipajul de ambulanță a constatat decesul acestuia.

Din discuțiile cu femeia a rezultat faptul că bărbatul era diagnosticat cu afecțiuni cardiace, anterior suferind și un AVC, iar în ultima săptămână a consumat zilnic băuturi alcoolice. Ea a spus că nu are suspiciuni cu privire la decesul soțului său.


Intră acum și în grupul de