Bărbat din Fălticeni evacuat temporar din locuință și obligat să nu se apropie de iubita lui după ce ar fi agresat-o de mai multe ori


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni a fost evacuat temporar din locuință și i s-a impus să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de iubita lui după ce acesta ar fi agresat-o de mai multe ori.

Poliția Fălticeni a fost sesizată miercuri seara de un bărbat că în locuința vecinului este scandal.

Echipajul de poliție a stabilit că miercuri seara, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani din Fălticeni, a prins-o cu mâna de gât pe concubina sa, o femeie de de 35 ani din Fălticeni, și a amenințat-o cu acte de violență. În urma actelor de agresiune, femeia nu a suferit leziuni vizibile.

Femeia a declarat polițiștilor că, anterior acestui episod, a mai fost agresată fizic de concubinul ei dar nu a formulat plângeri față de acesta și nici nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat faptul că există un risic iminent asupra vieții, integrității fizice ori asupra libertății persoanei vătămate, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 25.10.2023, prin care bărbatul a fost obligat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de 100 metri față de concubina sa.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,violență în familie”.


Intră acum și în grupul de