Acasă Falticeni Bărbat din Fălticeni evacuat temporar din locuință și obligat să nu se...

Bărbat din Fălticeni evacuat temporar din locuință și obligat să nu se apropie de iubita lui după ce ar fi agresat-o de mai multe ori


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni a fost evacuat temporar din locuință și i s-a impus să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de iubita lui după ce acesta ar fi agresat-o de mai multe ori.

Poliția Fălticeni a fost sesizată miercuri seara de un bărbat că în locuința vecinului este scandal.



Echipajul de poliție a stabilit că miercuri seara, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani din Fălticeni, a prins-o cu mâna de gât pe concubina sa, o femeie de de 35 ani din Fălticeni, și a amenințat-o cu acte de violență. În urma actelor de agresiune, femeia nu a suferit leziuni vizibile.

Femeia a declarat polițiștilor că, anterior acestui episod, a mai fost agresată fizic de concubinul ei dar nu a formulat plângeri față de acesta și nici nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat faptul că există un risic iminent asupra vieții, integrității fizice ori asupra libertății persoanei vătămate, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 25.10.2023, prin care bărbatul a fost obligat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de 100 metri față de concubina sa.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,violență în familie”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version