Acasă Falticeni Șoferiță beată la volan, plasată de procurorii din Fălticeni sub control judiciar

Șoferiță beată la volan, plasată de procurorii din Fălticeni sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat, vineri, măsura preventivă a controlului judiciar faţă de o  femei, care a fost reținută pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Potrivit procurorilor, în data de 21.10.2023, ora 21:20, femeia a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul rural, având o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 2,41 g%0, (proba I – ora 22:00) și 2,19 g%0 (proba a II-a – ora 23:00).



Reamintim că la data de 21.10.2023, ora 21.20, polițiștii SPR 1 Vadu Moldovei desfășurând activități în cadrul acțiunii Blocada au oprit pentru control la intersecția dintre D.C. Plopi și  D.J. 155 A, din Bogdănești un autoturism Ford Focus condus de o femeie de 37 ani din localitate.

Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,13 mg./l alcool pur în aerul expirat, ulterior cea în cauză fiind condusă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde, după ce și-a dat consimțământul, i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version