Bărbat rănit la Fălticeni după ce i-a căzut pe picioare o placă de beton dintr-un gardUn bărbat de 36 de ani din Fălticeni a fost rănit joi seara după ce i-a căzut o placă de beton dintr-un gard peste corp.


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că joi seara bărbatul de 36 de ani se afla în vădită stare de ebrietate la intrarea într-o autogară din Fălticeni. 

Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice acesta a căzut în mai multe rânduri pe sol și a fost ajutat să se ridice de către mai multe persoane ce se aflau în incinta autogării, iar apoi rezemat de un gard din beton.

La un moment dat în încercarea de a se ridica pe picioare, bărbatul s-a prins cu mâinile de gardul de beton care împrejmuiește autogara ocazie cu care o bucată din gardul de beton s-a desprins și i-a căzut peste picioare.

La fața locului au intervenit cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava-Substația Fălticeni care i-au acordat primele îngrijiri medicale și ulterior l-au transportat la Spitalul Fălticeni în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de