Bărbat plasat în arest la domiciliu de Judecătoria Fălticeni după ce rănit o persoană cu mașina pe care o conducea beat și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost plasat, marți, în arest la domiciliu de Judecătoria Fălticeni, fiind cercetat pentru infracțiuni rutiere.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Fălticeni, un procuror din cadrul unității de parchet, a propus luarea măsurii arestării preventive faţă de o un bărbat, recidivist,  pentru săvârşirea infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Ancheta a stabilit că în data de 22 februarie, în jurul orei 19:20, având dreptul de a conduce autovehicule anulat şi o alcoolemie peste limita legală respectiv de 1,91 g%0  (proba I – ora 21:00)  şi de  1,80  g%0 (proba a II-a – ora 22:00),  acesta a condus un autoturism pe drumurile publice din Roșiori, context în care a fost implicat într-un accident rutier soldat cu vătămare corporală uşoară a unei persoane.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a dispus, marți, luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpat pentru 30 zile.


Intră acum și în grupul de