Dinu Zară a fost desemnat candidatul USR Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Zară s-a înscris în USR săptămâna trecută


Intră acum și în grupul de

USR Suceava a anunțat, joi, că și-a desemnat reprezentanții la alegerile pentru Consiliul Județean Suceava.

Astfel, timp de trei zile, 120 de delegați ai membrilor USR din județul Suceava au ales, prin vot secret, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și lista pentru consilierii județeni, iar prezența la vot a fost de 100%.

La competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava au fost înregistrate cinci candidaturi: Ionuț Agape, Vasile Boca, deputatul Daniel Nicolae Popescu, regizorul Adrian Țofei și jurnalistul Dinu Zară.

Câștigător a fost desemnat, din primul tur, cu majoritate de voturi, noul membru USR Dinu Zară.

În urma votului a fost stabilită și ordinea pe lista pentru Consiliul Județean a celor 31 de candidați care s-au înscris în competiția internă.

Toţi membrii USR din judeţul Suceava au avut posibilitatea să îşi depună candidatura însoţită de CV şi un program politic, precizează sursa citată.

USR Suceava menționează că alegeri interne pentru desemnarea candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri locali au loc în toate filialele locale USR din județul Suceava.


Intră acum și în grupul de