Deputatul Cătălin Nechifor către Gheorghe Flutur: ”Luați lopata, luați ceva și terminați Spitalul de la Fălticeni. Mai e 2 % din el”


    Intră acum și în grupul de

    Liderul județean al Pro România, filiala Suceava, deputatul Cătălin Ioan Nechifor l-a provocat duminică, pe omologul său de la PNL, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur la terminarea Spitalul din Fălticeni.

     Nechifor i-a cerut duminică, într-o conferință de presă, șefului executivului județean Sucevean să se implice în finalizarea și inaugurarea Spitalului de la Fălticeni și asta pentru a exemplifica puterea politico-adminisatrativă de care dispune, acum când are și guvernarea de partea sa.

    ”Aș vrea să îl rog pe dl Flutur, când are timp într-o pauză,  să încerce să termine și spitalul din Fălticeni. Sincer, până face spitalul de la Vatra Dornei, până aduce elicopterul, până face tunelul, până face spitalul de copii de la Suceava, (..) dle Flutur haideti ca e simplu, mai e 2 %. E păcat de efortul făcut timp de 30 de ani la Fălticeni. Mai sunt doar 2 % de făcut treabă la Fălticeni”, a ținut să explice Cătălin Nechifor.

     El a reamintit și faptul că în perioada cât a fost președinte al CJ, 2012 -2016 iar prefect era Florin Sinescu, guvernul de la acea vreme condus de Victor Ponta a alocat Spitalului din Fălticeni peste 300 de miliarde de lei vechi pentru finalizare.

    ”Acum, ca fonduri, mai e doar așa, o chestie de virgulă, nici alocare financiară foarte multă și nici treabă foarte multă. Dle Flutur haideți vă rog un pic de efort căci se poate. Luați lopata, luați ceva, luați inițiativa și terminați chestiunea asta. Nu vă trebuie nici ordonanțe de urgență nu vă trebuie nici moțiuni. Haideți rezolvați chestia asta!”, i-a cerut deputatul Pro România, președintelui CJ Suceava. (M. Chira)


    Intră acum și în grupul de