Tânărul care și-a bătut iubita însărcinată la Horodnic de Sus a fost reținut și introdus în arest în ciuda încercărilor fetei și a mamei acesteia de a-l exonera de răspundere // VIDEO


    Intră acum și în grupul de

    Tânărul care și-a bătut iubita însărcinată la Hordonic de Sus a fost reținut, sâmbătă seara, la ora 21:00 și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

    Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a anunțat că în urma activităților desfășurate în cursul acestei zile în cazul privind fata de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor.

    El a menționat că procurorii vor înainta duminică instanței propunerea de arestare preventivă a tânărului.

    Epureanu a menționat că în acest caz au fost luate măsuri ferme chiar în lipsa unei plângeri penale și împotriva dorinței victimei, rudelor si comunității rome, în general.

    El a subliniat că în acest caz a existat o cooperare foarte bună între Poliția Municipiului Rădăuți și Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

    CITEȘTE ȘI Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal și au sesizat Parchetul local, DGASPC Suceava și Avocatul Poporului după apariția unei filmări la Horodnic de Sus în care o fată însărcinată este bătută de concubin. Tânăra spune că a fost o joacă, iar filmarea a fost postată, din răzbunare, de fostul iubit al mamei sale


    Intră acum și în grupul de