USR a dat startul competiției interne pentru stabilirea candidatului la funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

USR Suceava va începe joi seara dezbaterile interne pentru desemnarea propriului candidat pentru funcția de primar al Sucevei, candidat care va concura în cadrul Alianței USR-PLUS cu propunerea celor de la PLUS pentru funcția de primar, arhitectul Beniamin Atodiresei.

Liderul județean al USR Suceava, Teodora Munteanu a declarat pentru NewsBucovina că până joi seara, când se va da startul dezbaterilor interne referitor la proiectele pe care candidații le vor avea pentru Primăria Suceava, cei care doresc să se înscrie în competiția internă sunt așteptați să o facă.

Dezbaterile interne vor dura până duminică seara, iar săptămâna viitoare USR va anunța care este propunerea lor pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Teodora Munteanu și Radu Rey

Tot în acest final de săptămână vor fi analizate și solicitările membrilor USR de a fi prezenți pe lista de consilieri locali ai partidului.

 Liderul USR Suceava, Teodora Munteanu, a eviat să dea numele celor care s-au înscris până acum în competiția pentru funcția de primar dar a confirmat că deja sunt anunțate câteva candidaturi și depuse proiecte în acest sens.

Potrivit unor surse politice apropiate situației, negocierile ar fi ca Dinu Zară, care a fost votat candidat al USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava ar urma să fie candidatul USR la funcția de primar al Sucevei și în același timp candidatul Alianței USR-PLUS la această funcție, în timp ce candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava va fi atribuită, în cadrul Alianței USR-PLUS candidatului PLUS, Radu Rey.


Intră acum și în grupul de