Acasă Politica PMP Suceava face primele anunțuri de candidați în județ: Ioan Rusu, candidat...

PMP Suceava face primele anunțuri de candidați în județ: Ioan Rusu, candidat funcția de primar al orașului Frasin, Radu Hojbotă la Mănăstirea Humorului și Gheorghe Lazăr la Marginea. Toți trei sunt silvicultori


Intră acum și în grupul de

PMP Suceava a anunțat, joi, că la funcția de primar al orașului Frasin îl propune pe Ioan Rusu, pe Radu Hojbotă la funcția de primar al comunei Mănăstirea Humorului și pe Gheorghe Lazăr la funcția de primar al comunei Marginea, toți trei fiind silvicultori.

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a spus că aceștia trei sunt specialiști, persoane cu șanse să câștige alegerile și care nu au mai fost candidați pentru funcția de primar.



El a arătat că acești sunt oameni de valoare pentru comunitățile din care fac parte și au viziune pentru modernizarea localităților.

Andronache a spus că Ioan Rusu are șanse reale de a câștiga funcția de primar în Frasin și știe că în acest oraș primarul în funcție este speriat de această candidatură.

Ioan Rusu a spus că a decis să candideze la funcția de primar al orașului Frasin pentru a face o schimbare

„Încercăm să facem o schimbare. Încercăm să atragem fonduri europene pentru că la Frasin nu au fost atrase, ci doar proiecte guvernamentale prin investițiile care s-au făcut. Frasin este un oraș în moarte clinică”, a spus Ioan Rusu.

El a fost consilier local PDL în perioada 2012-2016, dar a demisionat din PDL din cauză că nu a fost de acord cu politica acestui partid și s-a alăturat PMP.

Ioan Rusu este în prezent angajat al unei firme de exploatare forestieră și prelucrare a materialului lemnos.

Candidatul pentru primăria Mănăstirea Humorului, Radu Hojbotă, din anul 2002 până în 2015 a fost membru PNL, iar în urma fuziunii PNL cu PDL a plecat în ALDE, iar acum după decembrie 2019 a intrat în PMP pentru că el consideră că ALDE se îndreaptă spre stânga, iar el este un om de dreapta.

Hojbotă este șef de ocol silvic la Iacobeni și a decis de doi ani de zile să candideze la funcția de primar pentru că drumul actual duce spre nicăieri.

„Pentru o administrație de succes avem nevoie de altceva”, a spus Hojbotă care a arătat că are și o echipă de tineri care au demonstrat ceva.

Candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, este și el inginer silvic, cu o activitate în domeniu de peste zece ani și spune că nu a mai făcut parte dintr-un alt partid politic. El a declarat că a format o echipă cu care va aduce schimbarea necesară în comuna Marginea.

El a fost consilier local independent în perioada 2012-2016


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version