Andrei Neșculescu, alias Clovnul Bobo s-a decis să candideze la funcția de primar după ce i-a fost refuzată o candidatură de consilier local PNL unde a activat 17 ani


Intră acum și în grupul de

Andrei Neșculescu, alias Clovnul Bobo, a explicat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că a decis să se implice în cursa pentru funcția de primar după ce i-a fost refuzată o candidatură pe loc eligibil pe lista PNL Suceava pentru Consiliul Local.

El a arătat că este nemulțumit de demagogia unora care fac politică și care spun că încurajează tinerii, dar nu o fac.

„Am avut o activitate de 17 ani în PNL de la lipit afișe și până la venit cu soluții bune în favoarea cetățenilor”, a spus Neșculescu.

El a arătat că a cerut în ședința organizației PNL Suceava să fie pus pe loc eligibil pe listă, după 17 ani în partid și 11 ani de ONG cu care a adus proiecte în Suceava.

„Ion Lungu mi-a spus că pe lista lui nu voi fi pus. Probabil că nu am fost uns, nu sunt de viță regală”, a explicat Neșculescu decizia liderului organizației.

El a arătat că a avut foarte multe inițiative pentru a soluționa probleme ale sucevenilor, dar că i s-a spus că trebuie să fie realizabile cu fonduri europene.

Dacă nu aveam proiecte europene Suceava nu se dezvolta? Eram asistați social? ” s-a întrebat Neșculescu.

El a arătat că i s-a pus „aceeași placă”, respectiv că se așteaptă fonduri europene de parcă Suceava nu are buget propriu din care să deruleze proiecte.

Totodată, Neșculescu a arătat că are îndoieli privind expertiza unora dintre „specialiștii” din Primăria Suceava și că chiar a constatat că în anumite birouri sunt persoane care nu știu să folosească tehnica modernă.

El a mai declarat că este inadmisibil ca în 2020 în municipiul Suceava să mai fie străzi de pământ și a criticat și faptul că în unele unități școlare din municipiu nu este apă caldă.

Neșculescu a arătat că în ceea ce privește proiectele de divertisment pe care le-a avut în municipiu la diverse evenimente, el nu a fost plătit.

Programul cu Clovnul Bobo a fost gratuit. Nu am cerut bani pentru mine”, a spus Neșculescu care a adăugat că municipalitatea a alocat fonduri pentru achiziția de bomboane pentru copiii care asistau la program.

 El a mai spus că e dispus să facă pasul în spate și să susțină un candidat cu șanse să-l învingă pe Ion Lungu.

Andrei Neșculescu a menționat că a fost deja ofertat de un partid politic pentru a candida din partea acestuia la funcția de primar, dar că a declinat oferta.


Intră acum și în grupul de