Acasă Politica Ovidiu Milici a renunțat la conducerea ALDE Suceava din motive pe care...

Ovidiu Milici a renunțat la conducerea ALDE Suceava din motive pe care „din rațiuni de demnitate și onoare” nu le face publice. Noul președinte interimar este Octavian Ilisoi


Intră acum și în grupul de

Consilierul local Ovidiu Milici a anunțat, joi, că a demisionat din motive personale din funcția de președinte al ALDE Suceava.

Milici a spus că a luat această decizie ca o opțiune personală pe care „din rațiuni de demnitate și onoare” nu le va enumera și nu le va dezvolta.



Potrivit unor surse apropiate situației, președinte interimar al organizației județene ALDE Suceava este medicul veterinar Octavian Ilisoi, fost vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Ovidiu Milici a preluat conducerea ALDE Suceava în vara anului trecut după ce fostul președinte al organizației, deputatul Alexandru Băișanu, a fost exclus din partid pentru că a acceptat să fie nominalizat pentru o funcție de ministru în Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă deși ALDE a decis ieșirea de la guvernare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version