Andrei Păduraru(PSD Suceava): Ion Lungu va obține 30 la sută din voturi și dacă stă acasă și mănâncă popcorn. Dacă va exista un candidat unic al opoziției va putea fi învins în alegeri //VIDEO


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD Andrei Păduraru a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Ion Lungu va putea fi învins în alegerile locale din acest an dacă va exista un candidat unic al opoziției pentru că în cazul în care voturile sucevenilor care nu-l mai doresc primar se vor disipa la foarte mulți candidați acesta va obține un nou mandat.

Andrei Păduraru, care va candida la funcția de primar al comunei Șcheia, a spus că el consideră că sunt șanse și în Suceava să fie înlocuită conducerea Primăriei.

El a explicat că s-a implicat în cursa pentru funcția de primar al comunei Șcheia pentru că s-a mutat în această comună de unde provine soția sa și și-au construit o casă și consideră că trebuie să se implice în comunitatea locală din care face parte acum.

 „Consider că e normal și de bun-simț să încep să încerc să mă implic în zona în care locuiesc, nu ca primarul Lungu de la Salcea primar în Suceava, domnul Harșovschi de la Mora viceprimar în Suceava, domnul Andronache de la Ipotești, viceprimar în Suceava” a spus Păduraru.

El crede că sunt șanse ca și în Suceava să se facă o schimbare cu noua conducere care va veni.

Păduraru a spus că, în principiu, la Suceava, PSD va avea pe Mirela Adomnicăi candidat pentru funcția de primar.

„Să vedem cum se pliază ceilalți candidați pentru că sunt discuții ca până la urmă să fie susținut un candidat care să aibă șanse mai mari pentru a-l bate pe Ion Lungu”, a spus Păduraru.

El a arătat că soluția ar fi ca în precampanie să fie implicat fiecare candidat în promovarea programului său, iar apoi să fie făcut un sondaj de opinie care va arăta care dintre contracandiți are șansele cele mai mari să-l învingă pe Ion Lungu.

Eu așa sper și așa ar fi normal, dacă vrem într-adevăr să îl batem pe Ion Lungu. Dacă splităm voturile la fiecare Nedea, clovn și alții, clar că asta e cea mai mare dorință a primarului în funcție. Să facem noi, cumva, local, un tur doi, pentru că guvernanții nu au vrut lucrul acesta și poate reușim în felul acesta să facem”, a spus Păduraru.

El a spus că știe că au fost discuții privind susținerea unui candidat unic.

La un moment dat era dispus PSD să susțină un astfel de candidat. Acum nu știu, mai mult știe conducerea de la județ”, a spus Andrei Păduraru.

El susține că Ion Lungu va avea un scor de 30 de la sută fără să facă nicio campanie.

Dacă stă și mănâncă popcorn acasă tot are 30 la sută că are o infrastructură în 16 ani”, a spus Păduraru.

Consilierul local PSD consideră că și USR este „pe mână” cu PNL pentru a splita voturile împotriva lui Lungu și că nu va face un scor care să-l deranjeze pe Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de