Președintele PSD Suceava, senatorul Ion Stan, este în autoizolare și va rămâne în această situație încă 12 zile. Rezultatul testului la noul coronavirus este negativ


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care a intrat de vineri în autoizolare la domiciliu după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost diagnosticat pozitiv la noul coronavirus, va rămâne în această situație încă 12 zile.

Senatorul Ioan Stan a declarat pentru News Bucovina că rezultatul la testul care i-a fost prelevat este negativ, dar că va rămâne în autoizolare la domiciliu până în 27 martie și că va fi refăcut testul cu două zile înainte de expirarea termenului pentru izolare.

El a spus că nu a fost prezent la votul pentru Guvern, dar a apreciat votul parlamentarilor PSD care au votat pentru instalarea unui guvern cu puteri depline în condițiile în care este necesar de gestionat o situație epidemică generată de pandemia cu noul coronavirus, dar și de luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri puternic afectat de această criză medicală.

Ioan Stan a mai declarat că a constatat cu surprindere că atât președintele Klaus Iohannis cât și ministrul de Interne Marcel Vela au făcut apel la calm, dar în același timp au avertizat că „urmează zile complicate”, ceea ce nu poate decât să transmită panică în populație.


Intră acum și în grupul de