Panică printre angajații de la OJCPI Suceava după ce unul dintre anagajații unității este suspectat de coronavirus


Intră acum și în grupul de

O parte dintre angajații Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava (OJCPI) au refuzat să intre marți dimineață, la muncă, în birouri, după ce s-a anunțat că soția informaticianului unității, medic in cadrul Spitalului Județean Suceava este suspectă de imbolnăvire cu coronavirus.

Angajații i-au cerut managerului OJCPI, Vasile Mocanu să suspende activitatea insituției și să purceadă la o dezinfectare foarte serioasă a unității. Oamenii sunt speriați în contextul în care la Suceava numărul bolnavilor cu coronavirus a crescut foartee mult în ultimele zile, cele mai multe caazuri fiind printre cadrele medicale de la Spital.

De cealaltă parte, șeful OJCPI, Vasile Mocanu susține că angajații nu au nici un motiv să nu intre in birouri pentru că a fost realizată dezinfectarea clădirii.

Noi am anunțat DSP și Prefectura Suceava de faptul că unul dintre angajați erste soțul unei doctorițe de la Spitalul Județean Suceava. Deocamdată nu avem confirmarea rezultatelor testelor facute de doamna doctor. În momentul în care vor veni și dacă situația o va impune vom apela și la o firmă de specialitate pentru a face o dezinfecție a unității. Acum nu există nici un motiv de panică și din informațiile mele toți salariații sunt la serviciu. Trebuie să luăm lucrurile în serios însă oamenii reacționează diferit la stres în perioada aceasta. Surprinzător pentru mine cei mai panicoși dintre angajații OJCPI sunt cei mai tineri și nu noi cei mai în vârstă din conducerea Oficiului”, a explicat managerul OJCPI, Vasile Mocanu.


Intră acum și în grupul de