Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu: ”Este momentul în care Suceava trebuie să demonstreze că are capacitatea de a gestiona orice situație! (…) Ce să zic 😔… bunul simț e sublim, dar uneori lipsește cu desăvârșire”


Intră acum și în grupul de

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care este și deputat PNL de Suceava a cerut, prin intermediul unui comunicat de presă, respectarea cu strictețe a normelor impuse de autorități și a făcut și un apel la calm și la responsabilitate.

Vă redăm integral textul remis redacției noastre de Bogdan Gheorghiu.

” Respectarea regulilor este vitală în acest moment, prin urmare este necesară stoparea de urgență a tuturor campaniilor de dezinformare, care fac cel mai mare rău acum.

România gestionează corect și eficient aceasta criză, în măsura parametrilor naturali!

Am adoptat măsuri drastice cu mult înaintea altor țări, măsuri care își vor dovedi în final eficiența.

Așa cum spunea Dr. Streinu Cercel, situația de la Suceava și din alte spitale din țară reprezintă un accident epidemiologic NATURAL și care era de așteptat!

Suntem județul cu cel mai mare număr de persoane care lucrează în țările grav afectate. Era firesc să caute refugiu acasă.Faptul că unii au mințit…vom reflecta după!

Spania are unul dintre cele mai eficiente sisteme medicale la nivel mondial și totuși e total depașită de violența pandemiei!

Cei care arată cu degetul, cei care caută vinovați, cei care speculează capital politic, cei cei care răspândesc panica, cei care nu se supun regulilor vor Răspunde in fața legii, în fața societății și în fața lui Dumnezeu!

Este momentul să vorbim doar dacă avem ceva bun de spus, este momentul solidarității, este momentul în care Suceava trebuie să demonstreze că are capacitatea de a gestiona orice situație! Noi nu ne plângem, noi rezolvăm!

Ma înclin in fata medicilor, care sunt un exemplu și pe care unii i-au expus atât pericolului cât și oprobriului public!

Domnului președinte Ghe. Flutur, întregii conduceri județene, tuturor celor bolnavi le urez însănătoșire grabnică, pentru că e nevoie de ei (deși știu că inclusiv din spital fac administrație de criză)! Gândiți-vă la asta! Sunt oameni bolnavi pe umerii cărora apasă găsirea soluțiilor! De partea cealaltă, îi văd pe unii foarte sănătoși(ceea ce le doresc în continuare!), care împrăștie ură și panică fără discernământ. Ce să zic 😔… bunul simț e sublim, dar uneori lipsește cu desăvârșire! Cum să stai să judeci acum fără să ai minime informații reale, cum să arăți cu degetul când ești primul care ar fugi din calea unei asemenea răspunderi!?!

Noi suntem singurii responsabili și în aceiași măsură, singurii capabili să ieșim din criză cu bine.

 Situația este foarte dificilă, dar este gestionată, iar pentru ca Suceava și România să nu devină Italia sau Spania, cetățenii trebuie doar să respecte regulile! Și totul va fi bine!

Să fim cu toții sănătoși,  pentru că vom avea nevoie de energie și putere să ne revenim! Guvernul și întregul aparat administrativ local lucrează la foc continuu, telefoanele sună non-stop, situații urgente sunt în toată țara, iar nervii sunt întinși la maximum. Voi, cetățenii, trebuie doar să  #stațiacasă și #vomfibine!


Intră acum și în grupul de