Marian Andronache, viceprimar al municipiului Suceava: ”Mi-am dorit sa fac un minim gest de recunoștință și solidaritate pentru eforturile lor!”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache a postat pe pagina sa de facabook un mesaj de mulțumire la adresa celor care sunt ”la datorie” în aceste momente în care municipiul reședință de județ este în carantină totală.

Vă redăm integral textul care însoțește postarea viceprimarului de Suceava.

”Cuvintele de pe buzele tuturor, în perioada asta urâtă, în afară de 𝘷𝘪𝘳𝘶𝘴, sunt 𝘴𝘰𝘭𝘪𝘥𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘰𝘮𝘦𝘯𝘪𝘦, 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵.


Primii care arată prin fapte ce înseamnă asta, care sunt la datorie zilnic în lupta împotriva noului tip de coronavirus, sunt 𝘖𝘈𝘔𝘌𝘕𝘐𝘐 din linia întâi: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali si toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși clipa de clipa pericolului de a contacta virusul. Fără echipament de protecție, pericolul este si mai mare.


Mi-am dorit sa fac un minim gest de recunoștință si solidaritate pentru eforturile lor. Împreună cu europarlamentarul Eugen Tomac, am pus la dispoziția lor, prin donație, 5000 de măști de protecție, pe care eroii noștri sa le poată utiliza zilnic.

Măștile au ajuns la Serviciul Județean de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală a Domeniului Public, Direcția Administrației Piețelor, Direcția Silvica.


Va mulțumesc și va respect pentru dăruirea dumneavoastră, pentru curaj si pentru omenie!


Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și să vă răsplătească înzecit pentru tot ceea ce faceți pentru noi, sucevenii!”.


Intră acum și în grupul de