Viceprimarul Lucian Harșovschi este decis să continue proiectele în administrația publică locală: O echipă puternică poate să rezolve multe dintre problemele sucevenilor//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este decis să candideze la următoarele alegeri locale pentru că dorește să continue proiectele începute.

El a spus că acum, la final de mandat, dorește să ducă la îndeplinire ceea ce are în atribuții și proiectele în derulare.

Harșovschi a spus că proiectele europene pe care le coordonează sunt în derulare și nu sunt blocaje, că se implementează proiectul său privind parcările de reședință, că se finalizează și instalarea punctelor de colectare moderne și se realizează un sistem eficient de salubrizare, dar și că se lucrează la Piața Mică, iar celelalte piețe din municipiu sunt „cât de cât” moderne.

Următorul pas este să continui proiectele în administrația publică locală”, a spus Harșovschi.

El consideră că poate realiza ceea ce își propune împreună cu o echipă puternică.

O echipă puternică poate să rezolve multe dintre problemele sucevenilor și eu cred că acest lucru s-a văzut”, a spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de