Deputatul Alexandru Rădulescu: Gheorghe Flutur are întreaga responsabilitate pentru cum s-au comportat instituțiile județene în gestionarea crizei sanitare. El a fost șef și nu un lider și s-a înconjurat de oameni care nu au putut să ia decizii singuri//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că modul dezastruos în care a fost gestionată criza în județul Suceava este o consecință a stilului de conducere impus de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că Gheorghe Flutur a fost sancționat de opinia publică pentru că atât Consiliul Județean Suceava, Primăria Suceava cât și instituții din subordinea CJSU Suceava nu și-au făcut datoria și au condus la situația dezastruoasă din punct de vedere sanitar și din punct de vedere economic.

Rădulescu a explicat că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și generalul Ionel Oprea, secretar de stat în MS au spus fără echivoc că au fost probleme de management la instituții- SJU Suceava, CJ Suceava, Primăria Suceava- fapt ce a dus la transformarea acestor instituții în focare de boală.

El consideră că a fost și o criză de leadership, ceea ce a dus ca în situația în care liderul a capotat să nu mai existe echipă.

„Ei au fost șefi și nu lideri. Un lider își construiește în jur o echipă care poate prelua din mers anumite responsabilități. Când acești lideri și-au construit echipe nesemnificative ca implicare, când s-au înconjurat de oameni care nu au putut să ia decizii singuri, s-a ajuns în această situație”, a spus Rădulescu.

Deputatul Alexandru Rădulescu Live la Subiectul Zilei

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu despre ce ne așteaptă în perioada următoare!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 27. Mai 2020

El consideră că Gheorghe Flutur are întreaga responsabilitate a modului în care s-au comportat instituțiile județene în gestionarea crizei sanitare.

„Prefectura, managementul Prefecturii, managementul Spitalului Județean, managementul DSP a fost cumva influențat, determinat, controlat, de președintele Consiliului Județean. Acesta are întreaga responsabilitate de modul în care s-au comportat cei care au condus aceste instituții”, a declarat Rădulescu.

El consideră că așa cum s-a manifestat guvernarea PNL la nivel național s-a întâmplat și la nivel județean. „Haosul de la nivel central s-a transmis și în teritoriu”, a concluzionat deputatul Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de