Senatorul PNL Daniel Cadariu vede o parte „chiar penală” a modului în care s-au testat pentru noul coronavirus parlamentarii PSD din județ. El crede că aceștia s-au testat fără drept la Secția de boli infecțioase a SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu consideră că parlamentarii PSD de Suceava s-ar fi testat fără drept la Secția de boli infecțioase a SJU Suceava și vede o parte „chiar penală” a situației în condițiile în care președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a explicat într-un comunicat de presă că parlamentarii suceveni au fost obligați să se testeze pentru noul coronavirus din cauză că au avut contact cu senatorul PNL Virgil Chițac.

„Conform „autodenunțului” făcut de  șeful PSD Suceava am aflat cu toții faptul că parlamentarii PSD din județ s-au testat pentru Covid-19 la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Suceava. Iar acest lucru s-a întâmplat fără că aceștia să aibă fișă de internare la respectiva secție, ceea ce poate avea o conotație de altă natură. Poate chiar penală”, a spus senatorul PNL Daniel Cadariu.

El susține că din același „autodenunț” rezultă clar că doar autodenunțătorul a fost contact direct al unei persoane testate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și că ceilalți demnitari PSD  s-au testat probabil doar din teamă.

„Această epidemie a scos la iveală din nou ipocrizia unui deputat PSD din Fălticeni. Lipsit de simțul măsurii, depășind chiar orice limită a bunului simț,  se „cațără” pe suferința oamenilor generată de acest virus încercând să câștige puncte electorale sau politice.Cum să tot inventezi vinovății ale PNL-ului sau ale conducerii actuale a administrației județene cu privire la nesoluționarea unor probleme din județ, în condițiile în care majoritatea instituțiilor deconcentrate sunt conduse de către PSD-iști?”, se întreabă Cadariu.

AJOFM-ul, Direcția Silvică, Protecția Consumatorului,  Oficiul de Cadastru, instituțiile deconcentrate de la mediu sau de la agricultură sunt conduse de către PSD-iști, unii dintre ei cu funcții de conducere la nivel județean, alții foști prefecți sau subprefecți giranți de PSD, menționează senatorul liberal.

El subliniază că în orice caz,  oameni susținuți de PSD Suceava ce conduc o bună parte din județ de 7 ani de zile.

„Revenind la ipocrizia domnului deputat Rădulescu, cel care consumă câte 7 paste de pix pe zi pentru „problematica Covid-ului” de la SJU Suceava sau pentru a se exprima împotriva lui Gheorghe Flutur. Dar nu suflă o vorbă despre problemele de la spitalele din Fălticeni și Rădăuți, conduse așa cum se știe de către oameni ai PSD-ului. Criticul domn Rădulescu ar fi trebuit să fie preocupat mai curând de problemele lăsate nerezolvate în ultimii 7 ani de către PSD”, a menționat Cadariu.

El spune că în 7 ani cei din PSD nu au fost în stare să finalizeze Spitalul municipal Fălticeni, au lăsat blocate centura ocolitoare a Rădăuțiului și magistrala de gaz către Vatra Dornei, au exclus de la finanțare sala polivalentă de la Suceava.

„Și tot 7 ani i-au chinuit pe suceveni până s-au hotărât să aloce bani pentru centura Sucevei. După cum constatăm pentru domnul deputat 7 ani de zile nu înseamnă mare lucru. Te întrebi dacă primii 7 ani din viață înseamnă ceva pentru domnia sa. Eu înclin să cred că la doar 6 luni de la plecarea de la guvernare PSD-iștilor le este dor de putere.  Nu le pasă lor de pandemiei, de români, de țară. Au decis să se „cocoațe” inclusiv pe coronavirus în disperarea și obsesia lor de a-l da jos pe Flutur.Și ce să pună în loc? Vorbele goale din ultimii 7 ani de guvernare?Neputința dovedită, chiolhanurile la care se consuma „whisky cu borcanul”, „ședințele de noapte” de pe la cabane, obediența manifestată față de Dragnea ce s-a arătat a fi fără de nici un folos pentru suceveni?”, s-a întrebat senatorul Cadariu.

El amintește că un senator PSD a chemat elicopterul pentru o durere de burtă

„Domniile lor cred că locuitorii din județul Suceava uită că unii dintre ei au cerut intervenția unui elicopter SMURD pentru o banală durere de burtă, că alții s-au rătăcit în miez de noapte pe la urgență dar nu mai știau de ce, iar ce mai ” viteji” dintre ei s-au ascuns prin spitale pentru a „căpăta curaj” să semneze o banală listă împotriva infractorului Dragnea? Și de ar fi să uite, sunt convins că are cine să le reamintească!”, a conchis Cadariu.


Intră acum și în grupul de