Senatorul Ioan Stan: PSD Suceava va decide în CEx politica de alianțe. Vom căuta cele mai bune soluții pentru a înlocui administrația liberală din județ cu o administrație de centru-stânga care să pună în aplicare ceea ce își doresc cu adevărat sucevenii


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, pentru News Bucovina, că o decizie privind realizarea de alianțe în vederea alegerilor locale va fi luată de organizație în Comitetul Executiv Județean.

El a spus că se conturează ca politica de alianțe a PSD să fie deschisă și că va rămâne la latitudinea organizațiilor județene să stabilească modul de colaborare cu forțele politice convergente din fiecare localitate sau din județ.

Ioan Stan a arătat că, în funcție de analiza care va fi făcută în interioru organizației județene, cu consultarea liderilor din fiecare localitate, se va decide care va fi politica județeană de alianțe.

„Nu exclud să avem alianțe la nivel de localitate sau chiar la nivel județean”, a spus senatorul social-democrat sucevean.

Liderul PSD Suceava a explicat că în interiorul partidului au fost purtate discuții informale privind posibilitatea realizării de alianțe pentru maximizarea rezultatelor.

„O largă majoritate a electoratului vrea înlocuirea actualei administrații liberale de la conducerea județului, dar și din mai multe localități sucevene. Ca să nu împrăștiem voturile venim în întâmpinarea electoratului care își dorește o administrație de centru stânga și vom realiza, dacă este posibil, alianțe care să pună în aplicare ceea ce își doresc cu adevărat sucevenii”, a conschis Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de