Senatorul PSD Ioan Stan consideră că proiectul de transformare a Taberei Bucșoaia în centru sportiv și de tineret anunțat de Gheorghe Flutur este „o născocire” și îi sugerează președintelui CJ Suceava să se ocupe în ultimele luni din mandat măcar de drumurile județene

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, luni, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să lase deoparte promisiunile electorale și să se ocupe de ceea ce intră în atribuțiile Consiliului Județean.

„Aproape că nu există zi în care președintele Consiliului Județean Suceava să nu ne ofere câte o lecție grosolană de manipulare, demagogie și minciună. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, cam atât a fost în stare să ne ofere în acest mandat și oricât ar încerca să nege acest lucru, este evident pentru oricine că în ultimii patru ani, activitatea Consiliului Județean s-a bazat mai mult pe vorbe decât pe fapte. Așa că, dacă răsfoim presa ultimilor ani, vom observa că domnul Flutur a înțeles să conducă județul Suceava folosind doar verbe la viitor: vom face, vom realiza, vom rezolva, vom construi, etc. Nimic în plus. Iar în puținele dăți când a declarat că a făcut ceva, de fapt s-a lăudat cu realizările altora, cum este cazul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Suceava” care este în fapt o realizare a ACET Suceava, pe care dumnealui și-a însuțit-o pe nedrept. Așa-i când nu ai cu ce te lăuda. Furi munca altora”, se arată în comunicatul semnat de Ioan Stan.

El consideră că proiectul de dezvoltare a Taberei Bucșoaia în centru de sportiv și de tineret ca fiind o „născocire” și că se așteaptă ca Gheorghe Flutur să promită și centu de lansare a rachetelor spațiale în Suceava.

„Ultima născocire a domniei sale este legată de tabăra de la Bucșoaia, un alt proiect de viitor, unde dupa spusele sale va face „aqua parc, parc de aventură, teatru de vară, camping pentru rulotă etc.”  Acest proiect se înscrie în lista celorlalte proiecte pe care dl Flutur le va face pentru județ și ne referim aici la autostrăzile promise, la noul aeroport de la Floreni, la tunelurile prin munte, spitalul pentru copii ș.a.m.d. În ritmul acesta, așteptăm cu interes momentul când domnia sa va anunța că va face pentru județul nostru un centru de lansare a rachetelor spațiale și având în vedere că este an electoral, nu credem că vom aștepta mult timp acest anunț”, a apreciat senatorul Ioan Stan.

El a spus că înțelege aceste abordări pentru că președintele CJ Suceava încearcă să stopeze căderea PNL în încrederea electoratului.

„Înțelegem cu toții, printre care și el, că lipsa realizărilor din acest mandat combinate cu gestionarea catastrofală a epidemiei de Covid-19 i-au distrus imaginea. Probabil că această realitate l-a adus la disperare și din acest motiv promite marea cu sarea încercând să stopeze decăderea sa și a PNL-ului prin orice mijloace, chiar dacă majoritatea promisiunilor făcute, pe lângă faptul că sunt ireale, au devenit și penibile. Și cu cât încearcă mai mult să prostească lumea, cu atât mai mult lumea se întoarce împotriva lui”, a adăugat Ioan Stan.

Senatorul social-democrat a subliniat că majoritatea proiectelor pe care le pune în discuție nu intră în atribuțiile președintelui Consiliului Județean.

„Dacă vrea cu adevărat să facă ceva pentru județ, este timpul  să se ocupe în aceste câteva luni de drumurile județene. E printre puținele lucruri pe care le mai poate face pentru suceveni în mandatul acesta și considerăm că este păcat ca oamenii județului să-și distrugă mașinile, în timp ce domnia sa visează la aqua parcul de la Bucșoaia”, a menționat Ioan Stan.

În încheiere, liderul social-democrat sucevean a apreciat că se vede disperarea liberalilor din mesajele transmise de aceștia.

„Recent, un liberal sucevean a afirmat în spațiul public că peste o săptămână vom vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București. Înțelegem din asta că disperarea sa este atât de mare, încât a ajuns să ceară ajutorul liderilor de la centru pentru a-și repara imaginea”, a conchis Ioan Stan.