Mirela Adomnicăi, propusă candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava de BPJ al PSD Suceava. Biroul Județean al PSD Suceava a stabilit și un negociator pentru discuții cu Pro România


Intră acum și în grupul de
Fotografie cu titlu ilustrativ!! (nu este de le eveniment!!)

Biroul Permanent al organizației județene PSD Suceava a decis, vineri după amiaza, în cadrul unei ședințe organizate la Cajvana pe o terasă pentru a se putea păstra distanțarea fizică între participanți, să propună structurilor de partid candidatura fostului prefect de Suceava, Mirela Adomnicăi, pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Potrivit unor surse participante la ședință, în BPJ al PSD Suceava s-a discutat politica de alianțe pentru alegerile locale și eventualitatea unor alianțe punctuale cu Pro România.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a spus că a transmis mai multe mesaje către cei din Pro România Suceava, dar că fără niciun răspuns și că a transmis chiar că PSD ar fi dispus să susțină candidatul Pro România, Florin Sinescu, la funcția de primar al Sucevei.

În ședință s-a spus chiar că după ce s-au purtat discuții privind un candidat comun la Primăria Suceava, președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, ar fi luat în derâdere declarații făcute într-o conferință de presă a PSD Suceava, ceea ce a blocat negocierile.

Cu toate acestea, BPJ al PSD Suceava l-a desemnat pe primarul de Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, drept negociator cu Pro România privind eventuale înțelegeri politice locale.

Totodată, în ședință s-a propus ca președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, să fie propus candidat al formațiunii pentru funcția de primar al Sucevei, dar acesta a spus că doar după decizia forurilor organizației municipale se va putea lua o asemenea decizie.


Intră acum și în grupul de