Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu: Guvernul PNL va grăbi procedurile, iar ceea ce părea un vis frumos, autostrăzile și drumurile expres, vor deveni realitate


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a declarat că PSD se laudă că a finalizat șoseaua de centură a Sucevei, dar realitatea crudă a fost prezentată de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a prezentat sâmbătă, cu ocazia vizitei făcute în județul Suceava, că abia în acest an se va putea face recepția lucrărilor.

„Au încercat ca înaintea campaniei electorale de anul trecut să aibă măcar o investiție finalizată și au pus sub trafic o lucrare care nu era recepționată. Acum vedem că abia în 15 iulie se va recepționa tronsonul I și în octombrie tronsonul II, dacă și constructorul crește ritmul”, a spus senatorul Daniel Cadariu.

El a subliniat că tot acum se vede clar că la capitolul întreținere drumuri naționale județul Suceava a primit în doar șapte luni de mandat al Guvernului PNL echivalentul ultimilor trei ani la un loc, fiind modernizați aproximativ 90 de kilometri de drumuri naționale.

Tot Guvernul PNL este cel care a lansat și cel care va duce la îndeplinire și proiectele de drumuri de mare viteză care vor lega județul Suceava cu Ardealul și cu București pentru că deja sunt spre final licitațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice.

„Mă întreb cu ce obraz se prezintă cei din PSD Suceava în fața propriilor alegători când aceștia văd cu ochii lor viteza cu care se mișcă lucrurile în guvernarea PNL și blocajele din timpul guvernării PSD. Știm că PSD își dorește ca populația să rămână în sărăcie pentru a putea ușor manipulată prin ajutoare sociale și pomeni electorale, dar liberalii sunt deciși să ducă la dezvoltarea zonei, a fiecărui cetățean astfel încât cât mai mulți dintre ei să ajungă la o independență financiară și să nu fie nevoiți să stea cu mâna întinsă și să depindă de ajutoare de stat. De aceea, Guvernul Orban a găsit și o formulă prin care investiții în infrastructura rutieră importantă să poată să fie preluate de autoritățile locale pentru a grăbi în acest fel realizarea drumurilor moderne și rapide pe care ni le dorim cu toții”, a spus senatorul Cadariu.

El și-a exprimat încrederea că dezvoltarea susținută a infrastructurii de transport se va face într-un ritm alert, iar ceea ce părea un vis frumos, autostrăzile și drumurile expres, vor deveni realitate în guvernarea PNL.


Intră acum și în grupul de