Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava: De 30 de ani județul a rămas la stadiul de vorbe, planșe și acțiuni de campanie electorală


Intră acum și în grupul de

PMP Suceava a anunțat, joi, candidații formațiunii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și pentru funcția de primar al Sucevei.

Astfel, pentru funcția de președinte al CJ Suceava va candida primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, aflat la al treilea mandat de primar și fost candidat pe primul loc în alegerile locale din 2016 pe lista PMP Suceava pentru Consiliul Județean Suceava.

Bogdan Codreanu a spus că un partid cum este PMP își poate asuma o guvernare locală și județeană pentru că a mai demonstrat-o la Pojorâta în 2008 când a învins în alegeri și PSD și PLD

„Pojorâta este și rămâne pentru mine în inimă. Nu-mi doresc altceva decât să demonstrăm că nu numai bucovinenii din interiorul comunei Pojorâta merită respect și transparență, ci ne dorim ca acest lucru să-l transpunem la nivel de județ, la nivel de comunități locale și în același timp să demonstrăm că echipa PMP Suceava va face diferența în ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani. Am rămas la stadiul de vorbe, planșe și tot felul de acțiuni care au avut loc în campaniile electorale”, a spus Bogdan Codreanu.

El a mulțumit colegilor din PMP Suceava că i-au dat din nou șansa de a candida pentru președinția CJ Suceava.

„Sunt omul care nu trăiește din amintiri, privesc viitorul și îmi doresc ca echipa PMP Suceava să demonstreze că spiritul de echipă e cel care face diferența în dezvoltarea acestei regiuni binecuvântate de Dumnezeu”, a spus Codreanu.

El a menționat că programul său electoral se bazează pe investiții în infrastructura de sănătate, de educație și cea de transport pentru ca zona să se poată dezvolta și Suceava să ajungă acolo unde îi este locul.


Intră acum și în grupul de