Cătălin Nechifor: Planșa Sălii Polivalente prezentată de Ion Lungu e cea mai frumoasă de până acum și încununează munca primarului mai ales că valoarea investiției a sărit de de la 5 milioane de euro la 32 de milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, joi, că proiectul Sălii Polivalente prezentat de primarul Ion Lungu pare cea mai frumoasă planșă a acestei investiții și încununează munca de 16 ani a primarului.

„Iată că se încununează munca primarului Ion Lungu, acum în cel de al 16-lea an de mandat, pentru că ne-a arătat acum două zile, de departe, cea mai frumoasă planșă a sălii polivalente pe care o prezintă cu bățul indicator edilul Sucevei”, a spus Nechifor.

El a spus că după 16 ani, într-adevăr, sala cu 5000 de locuri a ajuns la valoarea corectă. Dacă la început costa circa 5 millioane de euro, iată că acum, în 2020, are o valoare serioasă de circa 32 milioane, bănuim că fără TVA, tot de euro.

„Așteptăm următorul mandat al primarului, pentru că la modul în care evoluează lucrurile și tehnologia cu siguranță vor cumpăra o imprimanta tridimensională și o vor face din bucăți”, a adăugat Cătălin Nechifor care a completat că se așteaptă la așa ceva pentru că nu s-a cheltuit un miliard de euro de aiurea până acum în 16 ani în municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de