Gheorghe Flutur: Dumnezeu să vă înțeleagă, pesediștilor!


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, sâmbătă, celor din PSD că nu-i mai înțelege întrucât aceștia critică acum că Guvernul PNL, în urma demersurilor argumentate pe care el le-a făcut, Guvernul a alocat încă 10 milioane de lei pentru dotarea Spitalului Municipal Fălticeni

Vă prezentăm integral declarația lui Gheorghe Flutur:

„Dumnezeu să vă înțeleagă, pesediștilor

Cu câteva zile în urmă am putut vedea încă o șmecherie ieftină, marca PSD – mă criticați că nu dau bani pentru noul spital din Fălticeni. De parcă nici acum nu știți că Spitalul nu este al Consiliului Județean, deci, conform legii, bani se alocă de municipalitate și Guvern prin Ministerul Sănătății.

Recent, Guvernul a alocat 10 milioane de lei.

Este adevărat că în urma demersurilor argumentate pe care le-am făcut în repetate rânduri ați primit de la Guvernul PNL sume importante – 5 milioane de lei în urmă cu câteva luni și 10 milioane lei chiar în aceste zile. Da, de la acest Guvern PNL care continuă să aloce bani și pe care voi îl împroșcați cu mizerii în fiecare zi.

Dacă și PSD ar fi asigurat finanțare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcția acestui spital nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD. Asta mă face să cred că sub guvernare liberală acest spital va începe să funcționeze.

Asta o știți și voi, dar vă faceți că nu vedeți, așa cum știți că nu doar Fălticeniul a primit recent fonduri de la Guvern. Au primit multe localități din județul Suceava și nu doar în domeniul sănătății ci și pentru școli, baze sportive etc. Voi vă faceți că nu vedeți dar să știți că sucevenii văd foarte bine.

Acum, văd la voi așa, parcă vă pare rău, parcă vă este ciudă că acest Guvern PNL a dat bani la noul spital din Fălticeni. Altfel cum se poate traduce nefericita poveste pe care o emanați privind persoana mea sau despre apropierea campaniei electorale. Nici nu mă pot aștepta la altceva din partea voastră – așa spuneți pentru că așa gândiți și așa faceți voi.

Apoi, nu-mi purtați voi grija imaginii mele, pentru că eu sunt un om care îmi duc singur crucea și voi continua să mă implic total pentru acest județ. Elocvent, nu mai departe, chiar ieri, pe când eu eram în frontieră pentru a discuta despre derularea proiectului de modernizare a Vămii Siret, alt proiect blocat de voi și pentru care m-am implicat iar acest Guvern l-a deblocat, apoi, tot ieri, se inaugura o nouă cursă aeriană de pe aeroportul sucevean, legătura cu Viena, voi ieșeați cu declarații aberante, vorbe. Așa cum doar vorbe, multe vorbe au rămas în urma voastră, inclusiv cu privire la modernizarea Vămii Siret.

Mizați prea mult pe faptul că populația uită că PSD a blocat județul Suceava, inclusiv Municipiul Fălticeni. Sau veți dori să spuneți că achiziția de aparate de epilat pentru noul spital este o mare realizare a voastră?

Ce ar fi să încercați, pentru că merită, să faceți și voi ceva bun pentru Fălticeni și pentru acest județ, nu doar să aveți grija mea?

Nu îmi fac iluzii că veți face acest lucru, dar măcar puțină decență, domnilor – dacă am avea de la cine cere.”


Intră acum și în grupul de