Primarul Ion Lungu a mulțumit consilierilor locali suceveni PSD pentru că nu au blocat proiectele majore: Puteau să mă blocheze, n-au făcut-o și le mulțumesc. De o sută de ori dacă era nevoie să vină în ședință, extraordinară, de îndată, au venit, s-au prezentat, au votat


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că are cuvinte de mulțumire pentru modul în care s-au comportat consilierii locali PSD în acest mandat și nu au blocat proiecte majore pentru municipiu deși aveau posibilitate.

El a spus că de când e primar al municipiului Suceava nu a avut niciodată probleme cu Consiliul Local.

„Noi suntem între orașele fericite care am semnat proiecte pe fonduri europene de aproape 60 de milioane de euro. Sunt orașe în țară care nu au semnat aceste contracte”, a spus primarul.

El a subliniat că în Consiliul Local  vine cu subiecte serioase, în folosul comunității, iar dacă nu se votează atunci va explica sucevenilor că nu au existat voturile suficiente, dar că nu a fost cazul.

„Vreau să mulțumesc, sincer, consilierilor PSD, care puteau să-mi pună piedici în acest mandat. N-au făcut-o. Le mulțumesc frumos”, a spus Ion Lungu.

El a adăugat că în ceea ce privește proiectului parcărilor de reședință au fost doar „niște șicane”, dar că proiectele europene mari, la care se puteau pierde zeci de milioane de euro, nu a avut piedici din partea consilierilor PSD.

„De aceea le mulțumesc frumos, în mod special consilierilor de la PSD. Mă vor certa ai mei, mă va certa domnul Andronache, că mulțumesc celor de la PSD. Da, le mulțumesc lor în primul rând, pentru că noi, ceilalți, suntem într-o majoritate. Puteau să mă blocheze, n-au făcut-o și le mulțumesc. De o sută de ori dacă era nevoie să vină în ședință, extraordinară, de îndată, au venit, s-au prezentat, au votat”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de