Ioan Stan pune tunurile pe PNL: Guvernează în numele multinaționalelor și îngroapă economia românească. Vizita de săptămâna trecută a delegației Ministerului Agriculturii la Vatra Dornei nu a rezolvat absolut nimic, cele două fabrici urmând să-și închidă porțile luna următoare


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marți, că liberalii nu au nicio altă preocupare decât să rămână la putere și că guvernează doar în interesul multinaționalelor.

„Practic nu-i mai interesează nimic altceva decât să rămână la putere cu orice chip, sfidând interesele țării, guvernând în numele multinaționalelor, îngropând cu totul economia românească”, a transmis Ioan Stan printr-un comunicat de presă.

El a atras atenția că, în prezent, conform datelor oficiale, deficitul comercial este de 7,34 miliarde euro, adică 3.34% din PIB, fiind cu 12,5% mai mare comparativ cu anul trecut.

Senatorul sucevean consideră că mai îngrijorător este faptul că ISD (investițiile străine directe) sunt de 420 milioane euro la 5 luni comparativ cu 2,2 miliarde în 2019, iar șomajul a ajuns la 5,2%, ca pe timpul guvernării de tristă amintire PDL.

„Din păcate, tot spre dezastru se îndreaptă și economia județului Suceava, unde sub administrația liberală asistăm la închideri de fabrici, vedem tot mai multe firme intrate în faliment, observăm un blocaj în ceea ce privește turismul, iar industria serviciilor este intrată în colaps”, a spus Ioan Stan.

Potrivit acestuia, administrația liberală județeană a demonstrat că nu este în stare să vină cu soluții pentru salvarea economiei județului Suceava.

„Toate demersurile lor sunt pur teoretice, fără finalitate concretă pentru suceveni, gândite ca exerciții de imagine, demagogice, un exemplu de demagogie fiind chiar vizita de săptămâna trecută a delegației Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale la fabricile Lactalis de la Vatra Dornei, unde nu s-a rezolvat absolut nimic, cele două fabrici urmând să-și închidă porțile luna următoare”, a conchis Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de