Marian Andronache, mesaj tranșant după ce și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Sucevei: Este momentul care marchează schimbarea în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, a avut, vineri, după ce și-a înregistrat candidatura pentru funcția de primar al Sucevei un discurs extrem de tăios prin care a transmis că nu are nicio înțelegere cu primarul Ion Lungu și că în perioada 2016-2020 PMP doar a asigurat majoritatea în Consiliul Local Suceava pentru ca municipiul să poată funcționa.

„Este momentul care marchează schimbarea în municipiul Suceava. Astăzi mi-am depus candidatura la funcția de primar al municipiului Suceava după un mandat de patru ani ca viceprimar, cu experiența dobândită în această funcție. Astăzi, mai mult decât oricând, putem discuta despre realizări și idealuri”, a spus Andronache.

El a arătat că acum patru ani PMP și-a asumat o majoritate împreună cu PNL pentru ca Suceava să nu intre în criză, pentru ca Suceava să funcționeze pentru că PMP este un partid responsabil față de cetățeni, un partid care a crescut prin propriile puteri, sănătos, fără a face alianțe și înțelegeri electorale cu nimeni.

Marian Andronache își depune candidatura

Candidații PMP pentru Consiliul Local Suceava și au depus candidaturile la Biroul Municipal

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 14. August 2020

„În campania din 2016 și văd că același lucru se încearcă și astăzi în această campanie, politruci cu interese meschine, specialiști în arta dezinformării încearcă să arunce în piață faptul că aș fi omul domnului primar Ion Lungu”, a spus Andronache.

El a transmis un mesaj ferm și răspicat tuturor sucevenilor:„Nu sunt omul nimănui. Nu am făcut niciodată înțelegeri electorale cu cineva. Fac politică din 2016 și nu sunt acel politician meschin așa cum ne-au obișnuit politicienii vechi. Sunt un om vertical și răspund numai în fața lui Dumnezeu și a copiilor mei”

Marian Andronache a adăugat că speră ca mesajul să ajungă și la liderii PNL Suceava.

„Sper ca mesajul acesta să ajungă și la echipa lui Ion Lungu. Sper ca mesajul acesta să ajungă și la Gheorghe Flutur care, în discuții, în anumite cercuri, spune că Ion Lungu face un blat cu Andronache”, a spus Andronache

El a arătat că în urmă cu cinci ani, când a decis să facă politică, am făcut-o pentru că strada striga „Schimbare!” și că atunci a făcut pasul spre politică, a închegat o echipă din oameni care nu au mai făcut politică alături de care a performat de la campanie la campanie și care s-a mărit de la an la an.

„Noi ne dorim în continuare acea schimbare cerută de stradă, schimbarea mentalității, a generațiilor politice și sunt convins că acest lucru și-l doresc și sucevenii”, a declarat Andronache.

El a subliniat că funcția nu l-a schimbat, că e același om cu mai multă experiență politică, cu multă dorință de dezvoltare și cu mai multă inițiativă.

Marian Andronache a declarat că s-a înscris în competiția electorală pentru că are încredere că se poate și altfel și speră într-o campanie electorală bazată pe proiecte și nu pe insulte, calomnii sau insinuări.


Intră acum și în grupul de