Cătălin Nechifor (Pro România): Alexandra Harja Samsonescu vine cu o viziune nouă și corectă despre dezvoltarea județului bazată pe experiența de antreprenor de succes, dar și cu abordarea unui sucevean născut după Revoluție


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, că Alexandra Harja Samsonescu este candidatul pentru președinția Consiliului Județean Suceava care vine cu o viziune nouă în ceea ce privește modul de dezvoltare al județului bazată pe experiența de antreprenor de succes, dar și că are abordarea singurului candidat născut după Revoluție.

„Îmi doresc o schimbare și mă bucur că avem un candidat pentru funcția de președinte al CJ Suceava altfel decât celelalte variante. E născută în 24 ianuarie 1990 și e primul candidat pentru Consiliul Județean Suceava care s-a născut după Revoluție”, a spus Nechifor.

El a arătat că mesajul Pro România este de unitate pentru că județul Suceava se află într-o perioadă foarte complicată și poate că nu întâmplător Alexandra Harja Samsonescu este născută în 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor.

„Avem nevoie de un proiect care să atragă cât mai mulți la aceeași masă și avem nevoie de soluții care sunt necesare astăzi”, a spus Nechifor.

Pro România – conf de presa

Surpriza PRO pentru CJ Suceava Alexandra Harja Samsonescu in prima conf de presa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 19. August 2020

El a arătat că se bucură că Alexandra Harja Samsonescu vine din mediul privat și completează echipa Pro România pentru CJ Suceava.

„Diferența dintre Alexandra și oricare alt candidat pentru Consiliul Județean este că ea are experiență în zona privată și în aceată perioadă când am lucrat proiectele pentru Suceava am simțit o altfel de viziune”, a spus liderul sucevean al Pro România.

El a menționat că în timp ce în mediul privat concurența este acerbă și antreprenorii trebuie să găsească soluții să drămuiască banul cât mai bine, în zona publică singura grijă a unor conducători este deschiderea unui cont la Trezorerie care să fie îndestulat cu fonduri de la buget.

„Alexandra vine cu știința de a chletui banul cu eficacitate, cu răspundere, cu bun simț, cu chibzuință”, a subliniat Nechifor.

El a spus că Alexandra Harja Samsonescu este altfel decât ceilalți candidați, fiind schimbarea pe care Pro România o propune pentru CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de