Dan Ioan Cușnir: Fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători, foarte mulți dintre ei grav afectați de efectele economice ale pandemiei


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a transmis printr-un comunicat de presă că municipiul Suceava trebuie abandonată actuala agendă falimentară a primarului și să promovăm agenda reală a oamenilor, care înseamnă: locuri de muncă bine plătite și creșterea calității vieții.

Vă prezentăm integral declarația de presă semnată de Dan Ioan Cușnir:

„Suceava are, de 16 ani, o conducere lipsită de viziune. Bugetul primăriei este salvat de micii întreprinzători. Nimeni nu s-a gândit să creeze locuri de muncă, iar salariile sunt printre cele mai mici din țară.

Orașul nu a fost dus în nici o direcție, ci s-a dezvoltat de la sine într-un mod haotic.

Suntem într-un moment în care, fără o conducere activă și competentă, care să dea orașului o direcție și să facă ordine, ne vom sufoca pur și simplu în construcții noi și în trafic.

Fără investiții, Suceava va continua să arunce povara fiscală asupra micilor întreprinzători, foarte mulți dintre ei grav afectați de efectele economice ale pandemiei.

În Suceava, agenda publică nu mai este demult construită de oameni, ci de primar, care ne spune ce trebuie să gândim. Dacă primarul vrea sa construiască o roată panoramică, ne spune că roțile panoramice sunt importante, sunt prioritatea noastră. După 16 ani, sucevenii au ajuns să nu mai aibă nici un cuvânt de spus în privința cheltuirii banilor publici.

Agenda noastră reală a fost ignorată și înlocuită de agenda unei camarile conduse de un vodă neiertător, care stăpânește peste conacul primăriei. Această situație trebuie să se schimbe acum. Nu peste opt ani, nu peste patru ani, ci acum.

Trebuie să abandonăm rapid agenda falimentară a actualului primar și a grupului său de interese și să promovăm agenda reală a oamenilor, care înseamnă: locuri de muncă bine plătite și creșterea calității vieții. Să spunem ce vrem: un trai mai bun într-un oraș frumos.

În această campanie, voi fi purtătorul de cuvânt al intereselor sucevenilor. Pentru că sucevenii trebuie să iasă din tăcere și să-i spună actualului primar: „Destul! Nu acestea sunt prioritățile noastre, noi vrem o altfel de Suceavă”.

Pentru mine, Suceava înseamnă acasă. Sunt deosebit de onorat să candidez la primăria orașului meu. Am intrat în această luptă pentru că știu că, împreună, putem câștiga. Am încredere în voința voastră de a da Sucevei un nou viitor. Să avem curajul de a spune:”Destul!”. Și apoi să trecem treabă. E timpul pentru Suceava.”           


Intră acum și în grupul de