Gheorghe Flutur, mesaj la debutul campaniei electorale: Am un program foarte ambițios cu echipa mea de consilieri județeni, cu echipa mea de primari minunați din județul Suceava pentru dezvoltarea zonei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, vineri, la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie un mesaj prin care îndeamnă sucevenii să-i acorde votul atât lui pentru funcția de președinte al CJ Suceava cât și echipei liberale, arătând că împreună vor fi puse în aplicare mai multe proiecte curajoase pentru bunăstarea sucevenilor.

„Am fost și voi fi alături de dumneavoastră la bine și la greu. Am petrecut multe lucruri împreună. Doresc din tot sufletul meu aducerea la normalitate a Sucevei după greaua încercare din pandemie. Am făcut împreună cu dumneavoastră multe lucruri bune pentru modernizarea acestui județ. Vin cu experiență, cu hotărâre, cu energie, cu bună-credință, cu frică de Dumnezeu, să ajut județul meu drag, Bucovina mea dragă”, a spus Gheorghe Flutur.

El a cerut sucevenilor să îl voteze și să îl pună la treabă.

„Puneți-mă la treabă! Am proiecte mari pentru județul Suceava. Vă rog să mă judecați după ceea ce am făcut pentru acest județ până acum. Am un program foarte ambițios cu echipa mea de consilieri județeni, cu echipa mea de primari minunați din județul Suceava pentru dezvoltarea zonei”, a continuat Gheorghe Flutur.

El a menționat că proiectele pe care le are în vedere au ca scop bunăstarea, confortul și siguranța sucevenilor.

Potrivit lui Flutur, investițiile mari care urmează să fie realizate în județul Suceava se referă atât la Spitalul Județean, urmând să fie construite un spital de copii și un spital de boli infecțioase, la Aeroportul Suceava, cu construirea unui nou terminal și dublarea numărului de pasageri, finalizarea modernizării rețelei de drumuri județene, implementarea proiectului cu finanțare europeană de apă și canalizare, dublarea numărului de beneficiari casnici de gaz natural, promovarea turistică a județului, a Bucovinei, realizarea proiectului de asociere între stațiunile turistice de interes național din județ.

Gheorghe Flutur a subliniat că proiectul cel mai important este cel al construcției de autostrăzi.

„Vreau de numele meu și al echipei mele să se lege autostrada care să lege Suceava de București și lucrurile au intrat în linie dreaptă și autostrada care leagă Suceava de Vatra Dornei și de Occident”, a spus Flutur.

El a subliniat că sunt proiecte extrem de ambițioase și că are proiecte pentru tineri, pentru oameni în vârstă, pentru Universitate, pentru școli, pentru mediul de afaceri.

„Doresc, și mă știți bine, să fiu un om implicat. Așa am fost toată viața”, a spus Flutur care a chemat cu mult respect sucevenii să fie alături de el și să voteze în 27 septembrie pe el în calitate de președinte al CJ Suceava și echipa de consilieri județeni.

Totodată, el a solicitat sucevenilor să susțină și să voteze primarii propuși de PNL care sunt oameni „de ispravă” cu care va face parteneriat.

„Parteneriat voi face cu toată lumea pentru binele județului Suceava. Doresc o relație bună cu societatea civilă, cu biserica, cu sindicatele, cu patronatele, cu familiile oamenilor și voi lupta pentru ca oamenii să fie respectați”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de