Bogdan Codreanu (PMP) vrea să spargă rotația PNL-PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava: După 30 de ani cu politrucii partidelor mari, vrem ca în patru ani să demonstrăm cum se poate face administrație județeană performantă//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorâta, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că dorește să lanseze o provocare sucevenilor care să ofere șansa echipei sale din PMP sa demonstreze în patru ani că se poate face administrație performantă pentru că după 30 de ani de „politruci” ai partidelor mari s-a văzut ce s-a făcut.

„După primele zile de campanie cu echipa PMP Suceava mesajul se conturează: Ne-am cam săturat de Gheorghe Flutur, ne-am cam plictisit de minciunile celor din PSD, rămânem interziși la blaturile dintre PSD, PNL și USR. PMP este unica soluție din județul Suceava”, a spus Codreanu.

El a dat exemple de situații în care poate bănui înțelegeri PNL cu USR sau PNL cu PSD la Mănăstirea Humorului sau la Moldovița, sau la Păltinoasa unde au făcut schimb de candidați.

Candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Suceava a arătat că s-a văzut că până nu de mult în zona Fălticeni nu se prea auzea de Flutur, iar în zona de munte se auzea de Flutur, dar nu și de PSD, dar că acum, în zona de munte a județului se aude tot mai des de Bogdan Codreanu, dar și la Fălticeni și în tot județul.

Bogdan Codreanu a mai spus că pe perioada campaniei electorale va intra în contact cu locuitorii din toate localitățile județului pentru a vedea care sunt promisiunile făcute de 30 de ani de „politrucii” partidelor mari și care nu s-au realizat.

 El consideră că actualul președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost „un gigant” al politicii județului Suceava, dar că nu mai este și a prezentat pliantul electoral al acestuia din 2016 arătând că multe dintre cele promise nu s-au realizat.

„Pe lângă lucrurile rele pe care le-a făcut Gheorghe Flutur a făcut și lucururi bune. Nu a fost un exemplu pentru mine în politică, dar i-am urmărit parcursul politic și de fiecare dată a fost o provocare pentru că azi spunea alb și mâine spunea negru”, a spus Codreanu.

Candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Suceava a declarat că echipa PMP Suceava lansează o provocare electoratului sucevean.

„Dați-ne patru ani pentru că politrucilor din partidele mari le-ați dat 30 de ani și rezultatele se văd”, a declarat Codreanu.

El a spus că PMP Suceava vrea să demonstreze în patru ani că se poate face altfel pentru acest județ, cu o altă abordare față de ceea ce s-a întâmplat „în această rotație PNL-PSD în județ”.

Codreanu a arătat că primarii nu vor avea de ce să mai vină să stea în antecamera președintelui de CJ pentru că el își propune să meargă la fiecare primărie din județ și să prioritizeze cu primarii toate proiectele necesare comunităților locale.

Candidatul PMP a mai spus că își propune ca pentru zona Dornelor să facă astfel încât prețul de preluare a laptelui să se dubleze, că va pune în aplicare programul PMP de introducere a gazului natural la sate, program care a fost preluat de Guvernul PNL, că va avea ca priorități educația și sănătatea, domeniu social, dar și domeniul transporturilor.

El a spus că Aeroportul Suceava va deveni un obiectiv de o importanță deosebită și că va discuta cu marile companii aeriene pentru a aduce la Suceava aceste companii aeriene care să aducă și cât mai mulți turiști.

Codreanu a mai arătat că va schimba și modul de abordare a lucrărilor de modernizare și întreținere a drumurilor.

„De ce nu avem capacitatea să lucrăm la drumuri imediat ce se termină iarna și să facem și noi ca în străinătate?”, a întrebat Codreanu care arată că vara și până când să vină iarna încep lucrările de marcare și semnalizarea drumurilor mai ales când e plin de turiști în județ.

„De ce să nu lucrăm când turiștii sunt mai puțini, de ce să nu avem capacitatea să lucrăm cum se face în străinătate, noaptea, când circulația este mai puțin intensă și nu să stăm o oră-două să facem din Frasin până la ieșirea din Gura Humorului? ”, a întrebat Codreanu.

Candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Suceava a adăugat că echipa PMP Suceava are capacitatea să gestioneze corespunzător toate aspectele legate de județul Suceava și a reiterat că sucevenii pot încerca să ofere un mandat de 4 ani acestei echipe după ce 30 de ani au fost conduși de reprezentanții partidelor mari.


Intră acum și în grupul de