Victor Ponta, la Suceava: Alexandra Harja Samsonescu reprezintă politica viitorului, iar Florin Sinescu este alternativa pentru cei care doresc schimbarea în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Suceava, că Alexandra Harja Samsonescu, candidatul Pro România pentru președinția Consiliului Județean Suceava reprezintă ceea ce înțelege Pro România prin politică de viitor, iar candidatul Pro România la funcția de primar al Sucevei, Florin Sinescu, este alternativa pentru cei care doresc schimbarea în municipiul Suceava.

„Noi cei din Pro România am ales rolul cel mai greu, să fim cei care spargem blatul la nivel național. De aia am și rămas singuri împotriva tuturor și de asta sunt atât de trist uneori, când văd că noi ne luptăm cu PNL, iar cei de la PSD se luptă cu noi și ne sancționează pentru că ne luptăm cu PNL”, a spus Ponta într-o conferință de presă.

El a spus că nu se plânge pentru că își asumă acest rol.

„Când îți alegi rolul acesta ți-l duci și nu am venit să ne plângem și îi mulțumesc lui Cătălin Nechifor pentru că este pe lista scurtă a celor care nu m-au dezamăgit niciodată. Lista celor care m-au dezamăgit nici nu o mai scriu că nu are rost. Însă faptul că există oameni cu care am făcut lucruri bune, cu care am trecut și prin bune și prin rele e important”, a spus Ponta.

Conferința de presa Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta este la Suceava și susține o conferința de presa la sediul partidului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 septembrie 2020

El și-a exprimat satisfacția că Pro România vine în fața alegătorilor suceveni cu candidați care arată modul în care dorește Pro România să facă politică în viitor.

„Mă bucur foarte mult că Alexandra (Harja Samsonescu n.r.) este un exemplu de ceea ce înțelege Pro România prin politică de viitor. Este suficient să puneți două fotografii, cu domnul Flutur ca să vedeți cum arată politica trecutului și cu Alexandra ca să vedeți cum va trebui să arate politica în viitor”, a spus liderul Pro România.

El a mai declarat că Florin Sinescu este un om alături de care a lucrat și care oferă o alternativă în acest moment oamenilor din municipiul Suceava care spun după 16 că este nevoie de o schimbare.

„Chiar nu poate nimeni să spună că nu avem ce să facem și rămânem de 20 de ani cu același primar că nu avem pe cine să votăm. Avem un candidat serios, un candidat capabil pentru municipiu. Vreau ca în Suceava Pro România să ofere oamenilor o alternativă și pentru PSD și pentru PNL”, a spus Victor Ponta.

El a arătat că este sceptic că alegerile locale, așa cum sunt organizate, vor reflecta ceea ce își doresc cu adevărat oamenii.

„Sunt convins că aceste alegeri așa cum sunt organizate, în niciun caz nu vor fi democratice și nu vor reflecta ceea ce oamenii așteaptă, ci vor reflecta niște jocuri politice mai mult sau mai puțin corecte”, a declarat Victor Ponta


Intră acum și în grupul de