Victor Ponta: La Suceava incompetența ucide, corupția ucide și încă nu răspunde nimeni. Este un mesaj pe care îl voi spune până când vom vedea că s-au găsit responsabilii și metodele ca pe viitor ceea ce s-a întâmplat la Suceava să nu se mai întâmple


Intră acum și în grupul de

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Suceava, că este mai puțin fericit acum când vine la Suceava pentru că după ceea ce s-a întâmplat în primăvară în acest județ nu au fost identificate încă responsabilii pentru lucrurile inacceptabile și inadmisibile petrecute atunci.

„Suceava a trecut printr-un moment traumatizant în această primăvară atunci când atâția oameni și-au pierdut viața, oameni a căror viață putea fi salvată, dar din păcate, la Suceava, mai mult ca în altă parte, s-a dovedit că incompetența ucide, s-a dovedit că și corupția politică ucide, și s-a dovedit că în România se poate întâmpla să ucidă incompetența și corupția și să nu răspundă nimeni”, a spus Ponta.

El a arătat că este acum mai puțin fericit când vine la Suceava.

„De obicei veneam cu plăcere pentru că sunt locuri în care am copilărit, locuri în care am mulți prieteni, locuri în care cunosc mulți oameni și aș fi vrut ca la Suceava să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat în primăvară și aș fi vrut ca la Suceava să existe responsabili pentru lucrurile inacceptabile și inadmisibile și pentru viețile pierdute în mod inutil”, a declarat Ponta.

Conferința de presa Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta este la Suceava și susține o conferința de presa la sediul partidului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 septembrie 2020

El a spus că și-ar dori ca sucevenii să piardă cât mai puțin din cauza a ceea ce s-a întâmplat.

„Mi-aș dori pentru Suceava, pentru Bucovina, să piardă cât mai puțin în acest an și în anii care urmează și să reconstruiască o speranță pe care o câștigaseră în ultimii ani. La Suceava incompetența ucide, corupția ucide și încă nu răspunde nimeni. Este un mesaj pe care îl voi spune până când vom vedea cu toții că s-au găsit responsabilii și s-au găsit metode ca pe viitor ceea ce s-a întâmplat la Suceava să nu se mai întâmple”, a declarat liderul Pro România.

Întrebat cu ce a contribuit pentru sprijinirea Sucevei în acea perioadă, Victor Ponta a spus că și la Rădăuți și la Suceava, a făcut tot ce a putut face ca persoană, să sprijine cu materiale care lipseau aici și că apoi au sprijinit colegii săi când au putut să iasă din case.

„Până la urmă, eforturile individuale sunt lăudabile și îi apreciez pe toți cei care au sprijinit în acele momente grele Suceava. Dar până la urmă avem un guvern și plătim taxe și impozite și m-aș fi așteptat, prin pozițiile pe care le-am luat, că acel guvern vine și sprijină și în același timp arată și cine sunt responsabilii”, a spus Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de