Dan Ioan Cușnir: Cum cu o floare nu se face primăvară, nici cu un autobuz, fie el și electric, nu se face transport public modern. Oamenii nu mai pot fi păcăliți


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat, marți, că în municipiul Suceava și transportul public local a rămas la capitolul „Vom face”.

„În această săptămână electorală vor ajunge câteva autobuze electrice la Suceava. Ion Lungu vrea să câștige al cincilea mandat mințind. S-a făcut prea târziu, prea puțin și greșit. La fel cum cu o floare nu se face primăvară, nici cu un autobuz, fie el și electric, nu se face un transport public modern”, a spus Cușnir.

Candidatul PSD a arătat că transportul public modern înseamnă să fie un transport eficient și să ajungă la timp, dar și că înseamnă confort, inclusiv confortul așteptării în stație.

„Oamenii nu mai pot fi păcăliți. Oamenii văd cum arată stațiile de autobuz”, a spus Cușnir.

Dan Ioan Cusnir – conferința de presa PSD

Dan Ioan Cusnir și Gabriel Buciac susțin o conferința de presa aproape de sediul PSD Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 15 septembrie 2020

El a mai declarat că transportul public înseamnă și un sistem modern de taxare, dar înseamnă și autobuze optimizate pentru arterele mari și pentru arterele mici.

„Un transport public modern înseamnă curse dedicate pentru elevi”, a spus Dan Ioan Cușnir.

Potrivit acestuia, principalele momente când orașul este aglomerat sunt când elevii merg sau se întorc de la școală.

„Nu înțelegem de ce până la sosirea autobuzelor electrice nu avem o bandă dedicată autobuzelor și transportului elevilor la școală. De ce trebuie să așteptăm alegerile pentru a rezolva problema traficului modern în Suceava?”, a întrebat Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de