Marian Andronache (PMP) promite să transforme Suceava într-un oraș CURAT, fără gunoaie, mirosuri, străzi inundate la prima ploaie, țânțari, căpușe, șobolani, praf și noroi: Șobolanii din rețeaua de canalizare devin o problemă din ce în ce mai gravă


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, a declarat că își dorește să transforme municipiul reședință de județ într-un oraș CURAT, fără gunoaie, mirosuri, străzi inundate la prima ploaie, țânțari, căpușe, șobolani, praf și noroi.

Marian Andronache a spus că una dintre investițiile care trebuie realizată de urgență în Suceava este redimensionarea și decolmatarea canalizării pluviale, pentru a nu bloca circulația în unele zone ale municipiului, respectiv pe Calea Burdujeni, la sensul giratoriu din Centru, în intersecția din Areni, pe Strada Universității la pompieri, în zona fostei uzine electrice, dar și în alte zone.

„De asemenea, dezinsecția, dezinfecția și deratizarea sunt activități care trebuie să fie efectuate în mod constant, unitar și cu strictețe pentru sănătatea noastră, a tuturor. Iar pentru aceasta pot fi folosite mijloace moderne de realizare a lucrărilor de dezinsecție prin împrăștierea substanțelor necesare cu ajutorul vehiculelor aeropurtate pentru ca lucrarea să se desfășoare cu rapiditate în întreg municipiul”, a precizat candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei.

Marian Andronache a atras atenția și asupra faptului că șobolanii din rețeaua de canalizare devin o problemă din ce în ce mai gravă. Andronache a spus că municipalitatea trebuie să ia măsuri urgente pentru a stopa acum înmulțirea lor printr-o activitate concomitentă la toate subsolurile blocurilor, asumată de Primărie.

„Trebuie să respectăm și să avem grijă de mediul în care trăim. Cine nu înțelege asta merită amenzi maximale. Nu voi permite să se facă rabat de la ordine și disciplină”, a subliniat Marian Andronache.

El a adăugat că în calitate de primar vrea să facă din Suceava un oraș CURAT, un oraș EUROPEAN, un oraș de nota zece.

 „Singur nu pot să fac aceste lucruri. Voi reuși împreună cu sucevenii și cu echipa mea de consilieri. ÎMPREUNĂ CONTĂM! Dacă vrei un oraș curat, votează Marian Andronache primar și echipa Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local!”, a încheiat Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de