Dan Ioan Cușnir: În momentul de față există doar două opțiuni – alegem ca Suceava să rămână un oraș provincial sau facem pasul și ducem Suceava la următorul nivel


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a transmis, joi, un comunicat de presă, în care arată că este cazul ca Suceava să facă pasul decisiv pentru o dezvoltare corectă pentru că acum Suceava este anesteziată de o administrație încremenită în timp.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir:

„Suceava este un oraș cu potențial enorm, toți știm acest lucru. Problema este că niciodată nu facem pasul decisiv spre o dezvoltare corectă. De 16 ani stăm pe loc, ne bucurăm că se mai asfaltează o stradă, se mai pun niște pavele, se vopsește un gard dar, de fapt, nu se schimbă nimic. Suceava este anesteziată de o administrație încremenită în timp.

Pe 15 iulie mi-am lansat candidatura la primăria Sucevei, de atunci am mers zilnic pe stradă, am vorbit cu mii de oameni, i-am ascultat și am înțeles care sunt problemele reale.

Din toate aceste discuții un singur lucru mi-a părut cu adevărat grav. Sucevenii nu mai au așteptări, pentru că au fost mințiți de prea multe ori.

Când am venit în fața oamenilor  am prezentat un plan de dezvoltare, o viziune integrată pentru orașul nostru. Avem nevoie de un suflu nou, avem nevoie de schimbare!

În momentul de față există doar două opțiuni – alegem ca Suceava să rămână un oraș provincial sau facem pasul și ducem Suceava la următorul nivel.

Nu este vorba despre lupta dintre Cușnir și Lungu sau despre lupta dintre PSD si PNL. Este vorba despre lupta dintre nou și vechi, despre lupta dintre energie și oboseală, este vorba despre lupta dintre ordine și haos, despre lupta dintre viziune si neputință!  Votând Dan Ioan Cușnir și echipa Consilierilor Locali PSD, votați pentru nou, pentru energie, pentru viziune, pentru ordine la noi acasă în Suceava noastră dragă!

Dezbaterea de ieri a arătat cum este Suceava. Am văzut vechiul cum fuge și se ascunde de nou. Domnul Lungu a evitat să avem o dezbatere pe proiecte, a evitat să-și prezinte cei 16 ani de mandat în fața sucevenilor. A evitat pentru ca îi este frica.

Suntem pe ultima sută de metri iar schimbarea nu poate avea loc decât cu ajutorul vostru, al sucevenilor. Lupta nu se mai dă între partide, nu se dă între 7 candidați. Dacă ne dorim ca orașul să aibă o șansă, dacă vrem ca după 16 ani Suceava să iasă din amorțire, există o singură variantă  –  Pe 27 septembrie  votați Dan Ioan Cușnir pentru primăria Suceava!”


Intră acum și în grupul de