Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur: Va fi un mandat cu multe investiții în județul Suceava realizabile prin colaborare cu toți primarii din județ și cu sprijinul Guvernului liberal


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că rezultatele alegerilor din județ confirmă că PNL Suceava este o organizație liberală puternică.

„Am câștigat președinția Consiliului Județean Suceava, avem majoritatea în Consiliul Județean și avem 52 de primării”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că majoritatea municipiilor și orașelor mari din județul Suceava au fost câștigate de candidații PNL.

„Votul, din punctul nostru de vedere, este o notă bună pentru ceea ce am făcut și înseamnă în același timp mari așteptări pentru ceea ce urmează să facem.Va fi un mandat cu multe investiții în județul Suceava, realizabile prin colaborare cu toți primarii din județ și cu sprijinul Guvernului liberal”, a precizat președintele ales al CJ Suceava.

Totodată, el a mulțumit sucevenilor pentru încrederea acordată organizației PNL Suceava.

„Pentru rezultatele obținute mulțumesc tuturor sucevenilor care au avut și continuă să aibă încredere în capacitatea noastră de a dezvolta județul Suceava pentru creșterea considerabilă a nivelului trai a sucevenilor”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de