Deputatul PSD Alexandru Rădulescu spune că-l va sprijini și monitoriza pe Gheorghe Flutur pentru dezvoltarea extraordinară a infrastructurii rutiere cu autostrăzi, a infrastructurii medicale cu spitale noi, a aeroportului cu noi terminale sau construirea unor parcuri industriale și crearea de noi locuri de muncă.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că va sprijini, dar în același timp va monitoriza activitatea președintelui ales a CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a câștigat un mandat de președinte al CJ Suceava cu promisiuni care exced cu mult realizările ultimilor patru ani.

„S-au încheiat alegerile locale, s-a încheiat și perioada analizelor înfierbântate ale rezultatelor. Au rămas fără răspuns multe întrebări asupra legaliății sau moralității unor rezultate, însă, în cea mai mare parte, acestea reflectă voința alegătorilor”, a spus Rădulescu.

El consideră că cel mai important fapt este ca cei aleși să-și respecte promisiunile prin care au câștigat încrederea cetățenilor.

„În Suceava oferta liberalilor, care au câștigat dreptul de a conduce Consiliul Județean, a fost extrem de generoasă depășind mult realizările ultimilor patru ani în care tot ei au fost la conducerea județului. Au promis o dezvoltare extraordinară a infrastructurii rutiere, cu una sau două autostrăzi, a infrastructurii medicale cu spitale noi, a aeroportului cu noi terminale, au promis construirea unor parcuri industriale și implicit noi locuri de muncă, etc”, a arătat deputatul social-democrat.

El consideră că înfăptuirea acestor obiective, asumate, cel mai probabil cu realism și bună credință, va determina dezvoltarea județului și creșterea calității vieții în Suceava.

„Evident că acestea sunt și dezideratele noastre, a celor din Organizația Județeană PSD – Suceava, și vom sprijini toate demersurile făcute în acest sens, atât în Consiliul Județean cât și în Parlament, dar, în același timp, vom monitoriza și-i vom informa pe suceveni despre modul și ritmul în care vor fi puse în operă aceste promisiuni ale liberalilor”, a conchis Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de