PNL Suceava își propune să câștige jumătate din locurile de deputați și senatori din județ. Lucian Harșovschi: Actualii parlamentari liberali sunt cei mai buni pe care i-a avut organizația județeană


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că organizația județeană PNL Suceava își propune să câștige jumătate din mandatele de parlamentari din județ.

El a spus că ținta PNL Suceava este să obțină cinci locuri de deputat și două de senator în județ.

Harșovschi a spus că organizația județeană va propune pe listele de candidați actualii parlamentari liberali și că pe următoarele locuri sunt mai multe propuneri care urmează să fie aprobate.

„În momentul de față, parlamentarii PNL sunt cei mai buni, sau între cei mai buni pe care i-a avut partidul pentru că s-au implicat mai mult din ceea ce știu eu care nu am istorie foarte mare în politică”, a spus Harșovschi.

El a arătat că s-a votat în Comitetul județean al PNL Suceava ca parlamentarii liberali de Suceava în funcție să-și păstreze posturile.

”Noul” viceprimar PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi la Subiectul Zilei

Lucian Harșovschi, viceprimarul PNL al Sucevei – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Astfel, lista PNL Suceava pentru Camera Deputaților va fi deschisă de deputatul Ioan Bălan, urmat de deputatul Angelica Fădor, de deputatul Bogdan Gheorghiu și de deputatul Dumitru Mihalescul, iar cea de la Senat de senatorul Daniel Cadariu.

Totodată, mai sunt propuneri care urmează să fie votate în BPJ al PNL Suceava.

„Vom completa această listă cu oameni și tineri și de administrație”, a spus Harșovschi.

Ca țintă, el consideră că PNL Suceava ar putea obține doi senatori și cinci deputați.


Intră acum și în grupul de