Deputatul PNL Angelica Fădor: Marcel Ciolacu dezinformează. Guvernul PNL a alocat fonduri pentru creșterea punctului de pensie cu 40 la sută, dar economia a permis o mărire de 14%. Guvernul PNL nu va crește TVA


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a transmis, luni, că președintele PSD, Marcel Ciolacu, transmite informații false în public privind guvernarea PNL pe care le-a dezmințit.

„Președintele PSD Marcel Ciolacu nu are altceva de făcut în perioada asta decât să arunce în spațiul public informații false în speranța că nu va pierde din nou alegerile și nu se va face din nou de rușine”, a declarat Fădor.

Ea îi amintește lui Marcel Ciolacu că Guvernul PNL a alocat fonduri pentru creșterea punctului de pensie cu 40%, însă economia nu a permis acest lucru, fiind grav afectată de criza sanitară.

„Cu toate acestea, Guvernul nu a renunțat la pensionari și a mărit totuși pensiile cu 14%. Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă”, a spus Fădor.

Parlamentarul sucevean a mai declarat că șeful social-democraților continuă cu dezinformările și spune că Guvernul PNL va crește TVA.

„Nimic mai fals, chiar premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe şi nici introducerea de taxe noi”, a spus deputatul liberal.

Ea a arătat că aceasta sunt doar două exemple care arată cum vrea PSD să câștige alegerile, respectiv prin minciună.

În schimb, Angelica Fădor îi arată liderului PSD, Marcel Ciolacu, două realități, nu două informații false pe care el le “vinde” românilor cu un scop electoral.

„Domnule Ciolacu, pe lângă menținerea puterii de cumpărarare și protejarea veniturilor tuturor românilor, Guvernul PNL a realizat investiții record de 30 de miliarde lei în primele 9 luni ale 2020, cea mai mare sumă din ultimii zece ani, iar România a fost singura țară UE unde au crescut investițiile în pandemie, această realitate fiind subliniată chiar de Eurostat”, a decalat Fădor.

Deputatul PNL mai susține că județele cu conducere social-democrată din țară sunt între cele mai sărace.

„Vreau să-i mai spun un lucru domnului Ciolacu: județele care au fost conduse de PSD sunt printre cele mai sărace din țară. Multe consilii județene conduse de PNL realizează bugete de dezvoltare la un nivel de peste 700 lei/locuitor, în timp ce consiliile județene conduse de PSD au un nivel situat la 400 lei/ locuitor. Cu siguranță domnule Ciolacu, acesta a fost unul dintre motivele pentru care PSD nu mai reușește să câștige nici un scrutin de alegeri!”, a tramsmis Fădor.

Ea a subliniat că PNL nu va înceta să acționeze pentru dezvoltarea economică.

„Chiar dacă PSD se opune agresiv dezvoltării României, PNL nu va înceta să-și ducă la îndeplinire programul de dezvoltare economică. Este nevoie ca, după alegerile parlamentare, să continuăm  trendul de investiții în dezvoltarea țării și să îl accelerăm. De aceea, PNL are nevoie, după alegeri, de o majoritate parlamentară care să-i permită să ia toate măsurile necesare pentru ca România să nu piardă trenul dezvoltării”, a conchis deputatul PNL Angelica Fădor.


Intră acum și în grupul de