PMP Suceava și-a înscris listele de candidați la alegerile parlamentare la BEJ Suceava. Marian Andronache: Ne propunem să devenim a doua forță politică din județ//VIDEO


Intră acum și în grupul de

PMP Suceava a depus, marți, listele de candidați pentru alegerile parlamentare, lista pentru Camera Deputaților fiind deschisă de liderul organizației județene, Marian Andronache, iar ea pentru Senat de medicul veterinar Doru Lefter.

Marian Andronache a declarat că PMP Suceava a depus liste complete atât la Senat cât și la Camera Deputaților, iar candidații sunt atât persoane tinere cât și persoane cu experiență.

„Îmbinăm tinerețea cu experiența”, a spus liderul PMP Suceava.

El a apreciat că Parlametul României trebuie să se înnoiască și să-și schimbe componența și că trebuie să intre în forul legislativ oameni noi, care nu sunt atât de virusați de politic.

„Oameni care stau de 30 de ani în Parlamentul României ar trebui să plece acum acasă și Parlamentul României să arate altfel și să lucreze în interesul românilor”, a spus Andronache.

El a amintit că la alegerile locale PMP a obținut rezultate bune în județul Suceava și că s-a clasat pe locul al treilea în județ.

„Ne dorim acum rezultate foarte bune, vom avea o campanie corectă, fără atacuri, dar cu multe discuții pe proiecte legislative și sper din toată inima să fim pe locul doi de data asta pe județ”, a spus Andronache.

PMP Suceava depune listele ptr Parlament

PMP Suceava deschide “balul” alegerilor parlamentare si depune listele ptr Parlament

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 20 octombrie 2020

El a apreciat că „lupta va fi mare” și în condiții deosebite din cauza epidemiei care este din ce în ce mai puternică.

Marian Andronache a spus că PMP Suceava își propune să obțină, minim, un mandat de deputat și unul de senator, apreciind că nu e exclus să obțină și un al doilea mandat de deputat.

Președintele PMP Suceava a mai declarat că dacă nu a reușit să obțină o funcție de execuție în Primăria Suceava pentru a contribui la dezvoltarea orașului o va face în calitate de parlamentar și că primul proiect de lege pe care îl va iniția va fi cel de transfer a terenurilor stațiunilor de cercetări agricole care se află pe raza municipiilor din țară în proprietatea municipalităților pentru ca orașele să se poată dezvolta.

El a mai spus că va susține în continuare reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru că există un referendum care încă nu a fost pus în aplicare.


Intră acum și în grupul de