Consilierul județean PSD George Șoldan: PNL va avea în județ un scor sub cel al lui Gheorghe Flutur. Oamenii sunt supărați de modul în care guvernează PNL//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Liderul TSD Suceava, consilierul județean George Șoldan, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că în alegerile parlamentare PNL Suceava va obține un rezultat mai slab față de alegerile locale argumentând cu guvernarea dezastruoasă a PNL și care va fi pusă în balanță cu programul foarte bun propus de PSD, dar și prin faptul că Gheorghe Flutur nu mai este candidat.

„La alegerile parlamentare, PNL va fi sub scorul domnului Flutur”, a spus Șoldan.

El a spus că PSD vine în fața alegătorilor cu un program de guvernare foarte bun și cu o soluție pentru situația actuală generată de pandemie, explicând că Guvernul PNL nu a gestionat bine criza sanitară.

„Nu au gestionat bine pandemia, iar oamenii sunt supărați și este clar că PSD este o soluție pentru guvernare și sunt sigur că PSD va câștiga alegerile parlamentare la nivel națioanal”, a spus consilierul județean social-democrat.

George Șoldan LIVE la prima oră a dimineții

Liderul tinerilor din PSD Suceava are șanse să devină parlamentar? George Șoldan își joacă toate cărțile!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 2 noiembrie 2020

El a spus că în loc să se ocupe de achiziționarea de paturi ATI, guvernul a plătit 50 de milioane de euro pentru campanii de informare privind epidemia, că nu s-a preocupat de domeniul educației, că a închis HoReCa pentru că în viziunea Guvernului liberal este un domeniu neesențial.

„Nu văd cum i-ar mai vota lumea. Nu au gestionat deloc această situație”, a declarat Șoldan.

Consilierul județean social-democrat spune că Guvernul ar fi trebuit să se preocupe măcar de persoanele aflate în dificultate și să le ofere măști de protecție, dar au cumpărat măști cu 32 de lei pe bucată în timp ce în farmacii acestea erau 5 lei.

Mai mult, Șoldan a arătat că în 11 luni Guvernul PNL a făcut credite uriașe, iar toți se întreabă unde sunt banii pentru că ajutoare nu s-au mărit, pensiile la fel, iar ajutoare pentru firme au fost câteva.

„Eu, cetățeanul George Șoldan, întreb ce au făcut cu atâția bani. Ne împrumută în fiecare zi. Au împrumutat în 11 luni, mai mult decât guvernele PSD în trei ani de zile. Unde sunt banii?”, a întrebat consilierul județean PSD.


Intră acum și în grupul de