Cătălin Nechifor (Pro România): Am sentimentul că cei de la PNL se simt stăpânii României, nu-i mai interesează de cetățeni, sunt cinici și nu au nicio emoție//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că a constatat că cei din PNL se consideră deja stăpânii României și că sunt cinici și nu-i mai interesează de cetățeni, ci vor alegeri parlamentare cât mai repede pentru că altfel riscă să nu mai prindă guvernarea.

El a arătat că la venirea premierului Ludovic Orban nu s-a făcut decât politică și nu a fost nimic despre oameni.

„Nu a inaugurat nici Spitalul din Fălticeni, nici autostrada A7 nici A 13, tunelul de gaz de la Vatra Dornei, ceva concret. A venit doar la politică, la instalarea aleșilor locali PNL și cam atât. Nu a aprins nici măcar un aragaz, nu a arătat nicio planșă, nicio hartă”, a spus Nechifor.

El crede că pe liberali nu-i mai interesează decât să organizeze cât mai repede alegerile parlamentare.

Deputatul Cătălin Nechifor – în premieră la Subiectul Zilei

Intrăm în carantină sau facem alegeri? Ce e mai important pentru Suceava? – Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

„Am sentimentul că se simt deja stăpânii României. După ce au câștigat alegerile locale nu mai au stresul de dinainte. Nu-i mai interesează foarte mult. Sunt foarte conștienți de faptul că dacă trece iarna peste ei nealeși, iar în martie, aprile sau mai când s-ar putea ține alegeri parlamentare amânate puțin nu vor mai prinde guvernarea”, a spus deputatul Pro România.

El a subliniat că cei din PNL „sunt atât de cinici și nu au nicio emoție”.

Nechifor a exemplificat cu modul în care s-a comportat ministrul Sănătății care a fost la Suceava în plină pandemie, când a schimbat conducerea Spitalului județean, a mai venit odată la Fălticeni când a promis primarului Cătălin Coman că îl va ajuta cu bani și s-a întors acum, tot fără bani, tot fără soluții și a arătat că nu are nicio emoție în acest sens.

Deputatul sucevean a arătat că o parte dintre miniștri PNL sunt mai slabi decât celebrul ministru PSD Andrușca renumit pentru cum nu vorbea, dar în schimb, cei care sunt acum sunt de neînțeles.

„Doamna Anisie le spunea elevilor care nu au curent electric în case să se uite la TVR la lecțiile online. Cât de nepriceput pot să fi ca să faci astfel de greșeli?”, a întrebat Nechifor.
Deputatul Pro România a subliniat că sunt trei piloni importanți pe care trebuie să se concentreze administrația, respectiv educația pentru că există riscul ca această generație să fie cu handicap major în planul educației, dar în egală măsură sănătatea publică și locurile de muncă.

„Aceste trei lucruri contează cu adevărat. În rest sunt povești electorale de adormit copiii cu stații spațiale și tabere internaționale”, a spus Nechifor.  


Intră acum și în grupul de