Senatorul Ioan Stan, la lansarea campaniei electorale anunță că programul de guvernare al PSD propune asigurarea siguranței zilei de mâine pentru toate categoriile sociale și un trai mai bun pentru toți


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare că PSD este pregătit pentru această competiție și că are în spate realizări care au generat o viață mai bună pentru toate categoriile sociale, spre deosebire de actuala guvernare PNL care a nemulțumit aproape toți românii prin modul în care gestionează țara.

„Nu ne temem de alegeri în 6 decembrie”, a spus Ioan Stan care a subliniat însă că PSD are întodeauna grija oamenilor și că este preocupat de sănătatea populației.

El s-a întrebat dacă în primăvară, când erau 200-300 de cazuri de infectări pe zi, s-a decis amânarea alegerilor locale, de ce acum, când s-a depășit pragul de 10.000 de infectări pe zi este obligatoriu să fie organizate alegeri parlamentare, mai ales că, potrivit Constituției, alegerile parlamentare se organizează în termen de maximum trei luni de la împlinirea termenului de patru ani, iar abia după acest termen se poate vorbi de o amânare.

Senatorul Ioan Stan a spus că, în continuare, având ca preocupare generală sănătatea populației, PSD se pronunță pentru organizarea alegerilor parlamentare în primăvară, în termenul constituțional.

Președintele PSD Suceava a mai declarat că în campania electorală PSD va prezenta programul de guvernare pe care îl propune românilor și ce are ca principal obiectiv asigurarea siguranței zilei de mâine pentru toate categoriile sociale și un trai mai bun pentru toți.

El a subliniat că PSD este partidul care a crescut veniturile în Sănătate, Educație, în Administrația Publică, a majorat punctul de pensie cu 40 la sută, iar dacă rămânea la guvernare pensionarii aveau pensiile  mărite potrivit legii și nu cu 26 la sută mai puțin.

Ioan Stan a mai arătat că întotdeauna guvernele PSD au dovedit că ceea ce promit fac și că, de exemplu, prin Programul Național de Dezvoltare Locală a mulțumit mediul de afaceri, dar și beneficiarii direcți,  respectiv locuitorii tuturor localităților care au implementat programul guvernamental.

Președintele PSD Suceava a explicat că pe listele de candidați ai PSD Suceava se află parlamentari cu experiență, de care este nevoie în procesul legislativ, dar și tineri care, deși nu au experiență în această activitate au entuziasm care ajută foarte mult în implementarea programului de legiferare.

Reamintim că PSD Suceava propune pentru Senat, pe primele două locuri pe actualul senator Ioan Stan și pe secretarul organizației județene, Cristian Șologon, fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, iar la Camera Deputaților lista este deschisă de deputatul Eugen Bejinariu, urmat de fostul prefect Mirela Adomnicăi, de Vlad Popescu și de consilierul județean George Șoldan, lider al TSD Suceava.


Intră acum și în grupul de