Cătălina Culipei (PNL): Împreună cu administrația județeană, cu administrațiile locale și cu un Parlament majoritar PNL putem face lucruri importante pentru Suceava// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL pentru funcția de senator, consilierul județean Cătălina Culipei, lider al organizației județene Suceava a femeilor liberale, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este foarte important ca la alegerile din 6 decembrie sucevenii să acorde încredere echipei liberale care va putea astfel să ducă la îndeplinire marile proiecte propuse.

Ea a spus că dacă va fi aleasă senator, pentru ea aceasta va reprezenta o încununare a activității politice făcută în interesul sucevenilor.

„Pentru mine ar fi o încununare a activității mele politice și o dorință pe care am avut-o din momentul în care am intrat în politică, aceea de a face bine sucevenilor, de a face bine comunității de a face bine oamenilor care m-au trimis și care m-au ales de-a lungul acestor ani în poziție de consilier județean”, a spus Culipei.

Ea a menționat că pentru ea primează sucevenii, iar interesul este binele sucevenilor.

„În acești 12 ani de politică am aflat care sunt nevoile sucevenilor, m-am confruntat cu diverse probleme în administrația județeană și știu că sunt multe lucruri care se pot realiza din Parlamentul României”, a spus candidatul PNL.

Cătălina Culipei – surpriza PNL Suceava pentru SENATUL României

PNL Suceava vrea să câștige doi senatori și 5 deputați în acest an! Ce șanse au liberalii? LIVE – Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

Cătălina Culipei a subliniat că un Parlament majoritar PNL va avea un Guvern liberal care va acționa pentru punerea în aplicare a proiectelor echipei liberale.

„Să nu uităm că Guvernul este în subordinea Parlamentului și Guvernul este cel care dă drumul banilor pentru investiții și pentru proiectele mari și împreună cu administrația județeană, cu administrațiile locale și cu un Parlament majoritar PNL putem face lucruri importante pentru Suceava, pentru investițiile care au început, pentru investițiile ce vor continua și pentru marile proiecte pe care ni le-am asumat în urmă cu două luni când am candidat pentru Consiliul Județean împreună cu echipa PNL și președintele Gheorghe Flutur, proiectele pe care ni le-am asumat împreună cu o echipă și cu care vom merge în continuare”, a spus Cătălina Culipei.

Ea a dat asigurări că echipa PNL Suceava va continua să lupte pentru interesul județului.

„Vom fi în continuare o echipă și este mare lucru să ai o echipă mare de parlamentari care să lupte pentru interesul județului”, a declarat Cătălina Culipei.


Intră acum și în grupul de