Deputatul PSD Eugen Bejinariu: PSD a produs mereu bunăstare, atât pentru oameni cât și pentru companii, iar dreapta care a guvernat România timp de 16 ani a adus doar sărăcie și traume: fie au tăiat salarii si pensii, fie au majorat taxe, au făcut împrumuturi și au produs șomeri. Vor face același lucru dacă vor câștiga aceste alegeri


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, joi, că în timp ce PSD a dovedit că știe să guverneze bine și să aducă bunăstare românilor, partidele de dreapta au adus doar sărăcie și traume.

Bejiariu s-a întrebat cum se face că Partidul Național Liberal sabotează cea mai de preț trăsătură a ideologiei sale: „piața liberă” și închide, la propriu, piețele și condamnă producătorii locali la dispariție.

„Cum se face că guvernarea de dreapta produce sărăcie și datorii pentru zeci de ani de acum înainte? Cum se face că Guvernul n-a ajutat cu nimic antreprenorii și companiile care aduc mai mult de 60% din taxele colectate de stat? Cum se face că un partid liberal, care prin tradiție ar trebui să încurajeze fiscalitate suplă, se pregătește să impună românilor, la anul, taxe mărite și impozite noi?”, a întrebat deputatul social democrat sucevean.

El consideră că singura explicație pentru dramele României guvernate de PNL este amatorismul.

„Dreapta a guvernat România timp de 16 ani și a adus doar sărăcie și traume: fie au tăiat salarii și pensii, fie au majorat taxe, au făcut împrumuturi și au produs șomeri. Vor face același lucru dacă vor câștiga aceste alegeri”, a spus Bejinariu.

El a arătat că PSD a dovedit că știe să guverneze bine.

„Am demonstrat-o și o vom face oricând ne oferă românii încrederea lor. Programul nostru de guvernare pentru viitorii patru ani reduce impozitul pe muncă, pune în centrul preocupărilor obligația creării de locuri de muncă, acordă sprijin antreprenorilor și încurajează investițiile, aduce bani la buget prin creștere economică. Programul nostru de guvernare salvează domenii strategice, încurajează agricultura, se preocupă de mediu, de salvarea pădurilor, de educație, de sănătate, de alinierea la politici menite sa prevină efecte ale schimbării climei”, a declarat Eugen Bejinariu.

El a concluzionat că doar în timpul guvernărilor PSD a fost produsă mereu bunăstare, atât pentru oameni cât si pentru companii.

„Oamenii știu ca doar noi știm să guvernăm bine! Pentru binele lor!”, a conchis deputatul PSD Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de